Moda Priče
2578 prikaza

Svi modni problemi visokih djevojaka - riješeni!

© Goran Čižmešija
Koje printeve i kakav nakit birati ako ste visoki, otkrivamo u tekstu, a odmah donosimo i shopping prijedloge

Ako ste mislili da visoke djevojke s lakoćom pronalaze odjeću (jer su i manekenke inače visoke) , prevarili ste se. Baš kao i niske, i one se suočavaju s problemima, samo što one ne moraju svoje hlače nositi na skraćivanje, već ne mogu pronaći one koje su im dovoljno dugačke. No svi ti modni problemi u današnje su vrijeme lako rješivi, posebice kada imate trgovine poput ASOS-a i Topshopa, koji u ponudi imaju odjeću namijenjenu visokim djevojkama (kao i niskama). No nije baš sve toliko jednostavno; želite l izgledati niže, postoje neki stilski trikovi koji vam u tome pomažu. 

Visokim djevojkama najbolje pristaju krupni printevi, poput velikih cvjetova (koji su onako in). Sitni uzorci se "pogube" i u njima izgledate još više.

 | Author: arhiva arhiva
Zara, 299,90 kn

Što se tiče vječno popularnih prugica, birajte vodoravne, jer će vas vertikalne, pogađate, izdužiti.

 | Author: arhiva arhiva
Pull&Bear, 79,90 kn

Poigrajte se slojevima odjeće kako biste stvorili iluziju nižeg rasta. Za razliku od niskih djevojaka, kojima laska majica ugurana u hlače visokog struka, jer im noge u tome izgledaju duž, vi biste ovaj look trebali izbjegavati.

 | Author: arhiva arhiva
H&M, 111 kn

Majicu radije izvucite iz hlača i birajte duže modele te slobodno ispod obucite košulju i ostavite da joj vir rub. Možete i podvrnuti nogavice na trapericama, kako bi vam noge izgledale kraće ili kupiti odrezani model.

 | Author: arhiva arhiva
Stradivarius, 199,90 kn

Visokim djevojkama bolje će pristajati jarke boje od zagasitih, a u crnom od glave do pete izgledat će još više.

 | Author: arhiva arhiva
Zara, 229,90 kn

Krupan nakit koji privlači poglede također će vas vizualno sniziti, a isti učinak imat će i šešir.

 | Author: arhiva arhiva
topshop.com, 18 eura

Također se ne biste trebali zamarati konfekcijskim brojevima i radije kupite vestu ili džemper u većoj veličini, ako vam je onaj u vašoj kratak. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Još iz rubrike Moda