Moda

Što smo vam spremili u subotnjem Budi.IN magazinu

Sve o ružičastoj, priču o legendarnoj Grace Coddington i zašto volimo prirodni make up, čitajte od sutra

Predivna Antonella Bačić krasi našu naslovnicu već drugi put. S njom smo prošetali adventskim sajmom u Zagrebu, a sve to zbog našeg glossy izdanja Budi.IN Chic koje možete potražiti na kisocima od ponedjeljka.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Dok nam je svaki dan sve hladnije i hladnije, ne damo zimi da nas oeshrabri pa vam ove subote u redovitom izdanju donosimo najljepše komade u ružičastoj boji. Od sutra na kioscima potražite najljepše komade u “Barbie” nijansi. Zaboravite sve što ste znali o jesenskim i zimskim bojama. Ove godine dizajneri i modni znalci natjerali su nas da izađemo iz okvira te pastelne nijanse ne ostavimo u ormaru do sljedećeg proljeća. Ipak je i najveći svjetski autoritet kad su boje u pitanju - Pantone, još u studenom prošle godine za 2016. najavio tzv. Rose Quartz kao boju godine, a tko smo mi da proturječimo?

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images U ovotjednoj hit shopping listi donosimo vam najljepše novčanike iz ponude, a uz to još malo modne inspiracije potražite na stranicama koje smo posvetili sloganima u koje su dizajneri jednostavno zaljubljeni, a ponekada i njima zaluđeni. Bilo da želite nekog nasmijati ili prenjeti neku poruku, slogani na odjeći pravo su rješenje za to.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Naša Lidija Palunko donosi priču o kultnoj modnoj urednici Grace Coddington koja se početkom godine pozdravila s desetljećima rada u Vogueu i krenula u vlastite projekte: od knjiga do parfema, a sjajan tekst o njoj pročitajte u sutrašnjem broju. Ove subote beauty rubriku posvetili smo prirodnim make up lookovima, taman prije nego na saebe nabacimo sve šljokice i svjetlucave beauty proizvode za blagdanske dane. Rubrika interijeri donosi vam inspiraciju za najljepši Božić, jer nikada nije prerano za pripremu. Dobro smo razgledali ponudu ovogodišnjih dekoracija za dom i iskreno se oduševili. Veliki je izbor dekoracija, stilova, mogućnosti.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0