Moda
Što je zajedničko Nini Badrić i Jeleni Karleuši? Juraj Zigman! Što je zajedničko Nini Badrić i Jeleni Karleuši? Juraj Zigman! Što je zajedničko Nini Badrić i Jeleni Karleuši? Juraj Zigman! Što je zajedničko Nini Badrić i Jeleni Karleuši? Juraj Zigman!

Što je zajedničko Nini Badrić i Jeleni Karleuši? Juraj Zigman!

Ljubav između pjevačica i dizajnera obostrana je, a jedna mu je ipak draža od bilo kojeg drugog klijenta

Šljokičasta mini haljina, obogaćena raskošnim volanima stvorena je za ples i potpuno nam je jasno zašto Nina Badrić nije mogla odoljeti, a da se ne "razbaca" u njoj. A osim što se pohvalila plesnim pokretima, otkrila je i kako je za njenu "plesnu" kreaciju zaslužan, tko drugi nego njen omiljeni dizajner, Juraj Zigman.

 

#abouttonight 😘😜 @zigman_official ❤️🎈💃🏻

A video posted by Nina Badric (@badrich) on

Ljubav između pjevačice i dizajnera traje već neko vrijeme, a Nina za svečane događaje mahom bira samo njegove haljine. Zašto je to tako, otkrio nam je sam dizajner.

 

Ciao bella💥

A photo posted by ZIGMAN (@zigman_official) on

"Nina je vrlo izravna i direktna po pitanju mog rada i od prvog susreta sam znao da joj se baš sviđa, bez obzira je li nešto IN ili nije, nose li to svi pa mora i ona ili bas želi ona biti prva... Jednostavno želi moj rad na sebi i to je vrlo jasno," otkrio je Zigman.

A kako bi Nina uvijek izgledala besprijekorno, dvojac nikad ne radi pod stresom, već radije s pripremama krenu nekoliko dana ranije te oboje uživaju u svakom trenutku.

 | Autor: arhiva arhiva

"U mom ateljeu ima na tisuće haljina, a Nina ih uvijek želi isprobati sve i neumorna je," otkrio je dizajner, koji ističe kako se njihov dobar i kontinuirani odnos prvenstveno temelji na međusobnom povjerenju i poštovanju. Baš kao što se on ne miješa u njeno pjevanje, pjevačica mu prepušta sve odluke vezane uz dizajn. I izgleda da taj odnos funkcionira i više nego dobro, jer gotovo svaki put kad Nina blista na pozornici ili nekom eventu, riječ je o Zigmanovoj kreaciji, a od njenih brojnih izdanja, dizajner ipak ima svoje omiljeno.

"Najdraži komad kojeg sam joj dizajnirao bila mi je crna haljina koju je nosila na vjenčanju srpske tenisačice Ane Ivanović, jer je točno ono što Nina treba biti - diva, senzualna, profinjena i prava Mediteranka," priznao je Zigman.

No postoji jedna zvijezda koja je Zigmanu draža i  od Nine te svakog drugog s kim je do sad surađivao, a radi se o pjevačici iz susjedstva - Jeleni Karleuši. Za njen stil dizajner ima same riječi hvale i ističe kako je ona prava predstavnica njegovog brenda i modnog pristupa. 

 

💣@karleusastar

A photo posted by ZIGMAN (@zigman_official) on

"Iskreno, ona je Zigman. Ona predstavlja ženu kakvu želim vidjeti u svojim kreacijama," objasnio je dizajner svoju ljubav prema Karleuši. 

 

My❤@karleusastar

A video posted by ZIGMAN (@zigman_official) on

"Njoj ne treba stilist, jer bez ikakvog objašnjenja i uputa iskombinira moje komade točno onako kako sam i ja to zamislio. Uvijek je korak ispred, točno zna što će ju učiniti apsolutnom modnom divom te nema nikakvu konkurenciju, kada su u pitanju moje kreacije."

 

😍

A photo posted by ZIGMAN (@zigman_official) on

Zigman ipak naglašava kako mu nije bitno nosi li ga neka zvijezda ili ne, te da je najbitnije da mu se osoba svidi te da ju vidi u svojim kreacijama. A osim s Ninom i Karleušom, često surađuje i s Rozgom, za čije spotove kaže kako su "kao da gledate moju reviju", odijeva dečke iz grupe Let 3, Anu Rucner, članove grupe Colonia...

 | Autor: arhiva arhiva

"Nisam ograničen na samo jedan pravac već uživam u svemu. Ne radim to da ljudi povjeruju u moju kvalitetu,ne trebam ih za reklamu ili slično,ne oblačim besplatno zvijezde i zvjezdice da budem prisutan, već jer je to moj posao i uživam u njemu," zaključio je dizajner.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0