Moda

Što će Olja Vori nositi ove jeseni? Otkrila je za Budi.IN Chic

Zvijezda Budi.IN-a i najstajliš Hrvatica samo za naš Budi.IN Chic magazin predlaže svoje favorite ove sezone

Trend broj jedan ove jeseni mi je pliš u svim varijantama. Duge haljine, odijela i cipele, od boja smaragdnozelena, ljubičasta, žuta i boja vina. Obožavam baršun jer je jako topao, mekan i ugodan materijal. Osobni favorit u ovome trendu su mi plišane sandale Prada. Jesen ne mogu zamisliti bez ruksaka. Fantastični su, praktični, u njega stanu sitnice za cijeli dan. Posebno mi se sviđa što me vraćaju u djetinjstvo.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Torbice sa strap-remenom još su jedna odlična stvar, nosiva i praktična. Zapeli su mi za oko modeli modnih kuća Fendi i Marc Jacobs jer pristaju uz sve sportske i poslovne lookove. Još od proljeća zaljubljena sam u metalik plisirane suknje u kombinaciji s tenisicama. Nepogrešiva su varijanta, koja se bez problema seli i u novu sezonu. S pravim odijelom možete se pojaviti svagdje i prema mom je mišljenju najbolji izbor kad ne znate što odjenuti. Favoriti nove sezone su mi dojmljiva brokatna odijela, pomalo muškoga kroja. Izvrsno se kombiniraju s ravnim cipelama i tenisicama, ali i štiklama.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Primjerice, u automobilu uvijek imam nekoliko komada cipela, pa se presvučem ovisno o prigodi. Za hladnije dane biram čizme iznad koljena. Udobne su i praktične, nosive na sve dužine suknji i haljina. Jedva čekam odjenuti i kapute i sakoe na dvostruko kopčanje. Divno se kombiniraju s trapericama, a za hrabrije preporučujem s cvjetnim haljinama. Za kraj, tu je koža visokog sjaja, i to na suknjama i cipelama debelih potplata. Moj favorit je ponovno Marc Jacobs.

Tekst je preuzet iz novog broja našeg glossy magazina Budi.IN Chic uz koji na dar dobivate fantastično Catrice sjenilo.

 | Autor: arhiva arhiva
 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0