Moda

Stajliš formula: Haljina i tenisice

Danas ima toliko kreativnih tenisica da svršeno pristaju uz suknje, haljine i suknja-hlače dajući im moderan "edgy" look

Baš gledam ovih dana po eventima, svi nose tenisice na one voluminozne haljine, megatunike s baggy džepovima, plisirane suknje... Hej, je li ti vruće u njima? (Mislim na tenisice, naravno.) Meni bi bilo, iako imam nekoliko novih favorita koje bih željela prošetati, sunce me jednostavno mami da navučem one sandale s kristalima... Moram priznati da mi se taj ljetni i općenito milenijski trend s tenisicama sviđa. Jako, jako. Štikle su mi uvijek bile sputavajuće, mislim, naravno da su mi super i seksi i sviđa mi se kako naprave nogu, no s vremenom sam se brutalno razmazila.

 | Autor: arhiva arhiva

Negdje s dolaskom Brune u naš život ova se ideja još više usadila u moju garderobu. Pustila je korijenje i sad se divim tenisicama na način na koji sam nekad gledala - štikle. Uostalom, danas imamo toliko kreativnih tenisica da je to milina. I idu na haljine, suknje, suknja-hlače, da stvar bude bolja. Daju joj onaj moderan “edgy” look. Haljina više nije neka kreacija koja nosi sa sobom teret večernjeg slavlja ili neke posebne prigode - sada je to prijateljica naše garderobe i na strani je sportivo stila.

 | Autor: arhiva arhiva

Udobna je, lepršava, ugodna i prozračna. A tenke joj daju onaj cool look - Adidasove Stan Smith, ili Reebokova klasična Leather, ili pak Nike Air Max... sve to volimo kad je gore neki haljetak koji ide u suprotnom stilskom smjeru te kreira neki spoj ženstvenosti i opuštenosti. A odlična je ideja i naše gore list - startasice koje ovo ljeto imaju lice California. Stižu u pravom trenutku, kad svi sanjamo da smo na nekoj plavoj plaži, s koktelom u ruci. Ili tko što pije.

Photo: arhiva

Komentari 0