Moda

Stajling za peticu: Umjesto filma, svi su gledali Eciju Ojdanić

Vješto kombiniranje najvećih trendova, prozirnih materijala i plisiranih volana, zaslužni su za izgled prave dame

Premijera komedije Pave Marinkovića "Ministarstvo ljubavi" privukla je mnoga poznata imena, među kojima i Ecija Ojdanić. Upravo je njoj dodijeljena i glavna uloga u filmu koji je inspiriran domaćim obiteljskim zakonom, a na humorističan način progovara o tome kako je udovicama hrvatkih branitelja omogućemo primanje novčanih naknada, ali su im zabranjene nove ljubavi.

Osim samog filma, pažnju je svojom pojavom privlačila i elegantna Ecija pa su u pauzama od smijanja, svi pogledi bili usmjereni prema njezinom zanimljivom stajlingu.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Glumica je za ovu priliku odabrala crnu haljinu koja spaja dva velika jesenska trenda - prozirne materijale i plisirane volane. Riječ je o kreaciji koja podnosi isključivo vitku figuru, kojom se Ecija bez ustručavanja može pohvaliti.

 

Za još jednu premijeru spremna!!!! @ministarsvoljubavi #mycrew #lakotako moja @ivana.zecic

A photo posted by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Decentan makeup te frizura koja Ecijine prirodne kovrče pušta da dođu do izražaja bili su pun pogodak, a crne sandale na vezanje s visokom potpeticom potpuno su zaokružile ovu modnu priču te još jednom dokazale kako je za potpun dojam dovoljno kombinirati tek nekoliko 'must have' komada.

Svojim stajlingom Ecija je još jednom pokazala kako izgleda prava dama te zaslužila čistu stilsku peticu!

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0