Moda

Sjećaš se Jacquemus kroasan naušnica? Domaći brend Kragrlica ima sličan model, ali u obliku istarskih fuži

  • Moramo priznati da nam se najviše sviđa nakit s karakterom, a motivi omiljene hrane koji na prvi pogled ne izgledaju doslovno tako, već se treba zagledati na trenutak – posebno nas oduševljavaju
  • Sjećaš se ovog ljeta kada je Jacquemus predstavio naušnice u obliku kroasana koje su u vrlo kratkom roku postale jedne od najtraženijih?
  • Sada nešto slično možeš pronaći u ponudi domaćeg benda Kragrlica

Međutim, kao što smo spomenuli, nije riječ o kroasanu, već o istarskim fužima, autohtonoj domaćoj tjestenini. FUZZE su naušnice izrađene od mjedi s 18 karatnom pozlatom, a riječ je o modelu na iglicu koji je ujedno i vrlo lagan za nošenje, odnosno nećeš osjećati nikakvu težinu na uhu.

 | Autor: Kraglica Kraglica Foto: Kraglica

Ove neodoljive naušnice su pravi primjer minimalizma koji priča zanimljivu estetsku priču i baš svaku kombinaciju čini posebnom. Naravno, u duhu filozofije brenda, naušnice su maksimalno načinjene u skladu s prirodom te su korišteni prirodni i biorazgradivi materijali. Što se tiče održavanja, FUZZE naušnice zbog pozlate nije potrebno polirati kao što je to slučaj kod nakita koji je načinjen samo od mjedi. 

 | Autor: Kraglica Kraglica Foto: Kraglica  | Autor: Kraglica Kraglica Foto: Kraglica

Kada govorimo o kombiniranju ovih naušnica, možeš ih doslovno nositi u svakoj prilici. U dnevnim kombinacijama, večernjim ili pak svečanim, FUZZE naušnice zablistat će na isti način. Nama se sviđa i ideja da ih nosimo s drugim modelima. Primjerice, imaš li više probušenih rupica na uhu, FUZZE možeš staviti na gornje pozicije – slobodno se poigraj i pusti mašti na volji.

 | Autor: Kraglica Kraglica Foto: Kraglica

Isto tako, iako je blagdansko vrijeme darivanja iz nas, sigurni smo da neka tvoja draga prijateljica uskoro ima rođendan ili važan trenutak u životu, pa zašto joj ne bi poklonila unikatan detalj koji će sigurno pamtiti (i nositi na mali milijun načina)?

Možda vas zanima U Stradivariusu smo pronašli odlične setove trendy naušnica koje se isplati kupiti Rubrika Moda Moda
Photo: Kraglica

Komentari 0