Moda

Severina i Iva kao modne blizanke - kojoj bolje stoje točkice?

Dvije prijateljice i modne trendseterice, obje u popularnom mom-jeans modelu traperica te točkastim bluzama - namjerno ili?

Ma tko tu koga kopira? Jesu li se Severina Kojić i Iva Radić namjerno ili slučajno odjenule identično? Mom-jeans model traperica svakako je komad koji je potpuno s trona skinuo sveprisutne skinny trapke, a modna elita diljem svijeta ih obožava kao nikad prije! Prema tome ni ne čudi da ih i naše domaće trendi cure vole.

Osim modela traperica, cure su za ručak u gradu odabrale i gotovo identične bijele košulje s printom crnih točkica.
 

 | Autor: Instagram Instagram

Modno usklađene Severina i Iva

Kad govorimo o modnim dodacima, cure su se i na ovom polju uskladile. Očito ne mogu bez omiljenih cipelica na petu i naravno - sunčanih naočala. Severina je za ovu priliku odabrala bijeli modni asesoar te uz salonke iskombinirala super modernu torbicu-košaru.

Obožavamo ove lookove!

U svakom slučaju, ovaj look jako lako možeš iskopirati i ti, a s obzirom na veliku popularnost ova dva komada pronašli smo ih u gotovo svim high-street trgovinama.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara bodi (99 kuna), H&M traperice (220 kuna), Stradivarius sandale (179 kuna), Mango torba (169 kuna)

Photo: Instagram/Nives Celzijus
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruthwilson

    Obratite se: druzaiherbalcure@gmail.com za bilo kakav zdravstveni problem, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, Moj prijatelj preporučio dr Uzai da ja sam me uvjerio ... prikaži još!