Moda

Sedam genijalnih načina kako nositi svilenu maramu

Naša zvijezda s naslovnice Monika Jurić zabljesnula je uz ovaj modni dodatak

Profinjena svilena marama desetljećima je na tronu obaveznih modnih dodataka žena diljem svijeta. Sasvim jednostavna, nenametljiva, a toliko posebna jer pruža beskrajne mogućnosti nošenja i zanimljivih transformacija. Uz malo truda oko vezivanja, možete je nositi kao zanimljiv modni dodatak oko vrata, na glavi, pa čak i kao majicu ili remen!

Naša zvijezda s naslovnice Monika Jurić demonstrirala je čak sedam načina na koji možete nositi ovu finu svilenu maramu. Pogledajte u što se sve ova marama dimenzija 90x90 s lakoćom pretvara!

 | Autor: Danijel Berković/PIXSELL Danijel Berković/PIXSELL  | Autor: Danijel Berković/PIXSELL Danijel Berković/PIXSELL  | Autor: Danijel Berković/PIXSELL Danijel Berković/PIXSELL  | Autor: Danijel Berković/PIXSELL Danijel Berković/PIXSELL  | Autor: Danijel Berković/PIXSELL Danijel Berković/PIXSELL  | Autor: Danijel Berković/PIXSELL Danijel Berković/PIXSELL  | Autor: Danijel Berković/PIXSELL Danijel Berković/PIXSELL

 

Ono što je najbitnije i zapravo jedino pravilo kod vezivanja, da uvijek na kraju napravite dvostruki čvor kako se ne bi odvezivala, sve je ostalo vama na volju i pravi poligon za vježbanje kreativnosti.

U novoj Freywille kolekciji dominiraju male svilene marame dimenzija 53x53 cm u modrim i ultramarin nijansama, vibrantnim ljubičastim, rubin crvenim ili sedefastim tonovima, a koje se mogu vezati oko vrata na pariški način, nositi poput narukvice oko ruke ili kao ukras u kosi.

Za nešto hladnije dane, tu su velike svilene marame 90x90 cm koje, uz standardne načine vezanja, možete iskoristiti kao upečatljiv remen, prsluk ili top, te osebujne pašmine dvostrukog lica za istinski dodir holivudskog glamura.

Za ulazak u stylish jesen Freywille i Budi.IN vam daruju jednu prekrasnu maramu. Pokažite nam svoju kreativnost i na našim Facebook i Instagram profilima doznajte detalje.

Photo: Danijel Berković/PIXSELL

Komentari 0