Moda

Reebok Print Smooth: Osjeti svestranost u pokretu

U razvoju ovog modela, cilj Reeboka bio je pronalaženje balansa između udobnosti i prilagodljivosti različitim oblicima trčanja

Reebok, globalni pionir u fitness inovacijama predstavlja najnovije dostignuće svog razvojnog laboratorija - Print Smooth, elegantnu tenisicu za trčanje posve novog dizajna i performansi.

 | Autor: arhiva arhiva

U razvojnom putu ovog modela, osnovni cilj Reeboka bio je pronalaženje balansa između udobnosti i prilagodljivosti različitim oblicima trčanja, te su tako pronašli idealnu ravnotežu i ponudili veselje svakom trkaču diljem svijeta kojem će ove savršene tenisice dospjeti u ruke.

 | Autor: arhiva arhiva

Print Smooth su idealne tenisice za sve trkače koji ove sezone planiraju istrčati svoje stare ili otkrivati neke nove staze, a istodobno nisu spremni na bilo kakve kompromise. Pomno izrađene od kvalitetnih materijala i posebnih jastučića koji trkaču omogućavaju svestranost i stabilnost pri trčanju, osiguravaju najbolju podršku i rezultate te osjećaj ugode. Idealne su i za nešto lakše staze, fitness trkačke treninge te za sve ljubitelje modela upečatljivog i atraktivnog dizajna.

 | Autor: arhiva arhiva
  

U ekskluzivnost i performanse ovog modela, testirajući ih prilikom trčanja, uvjerili su se domaći licencirani profesionalni treneri i rekreativci. Na temelju osobnih iskustava donosimo vam njihove recenzije: 

ANAMARIJA P., koja je testirala tenisicu prilikom trčanja, ali i tijekom ostalih sportskih aktivnosti, s veseljem izjavljuje: „Iznimno su udobne i fleksibilne, a istovremeno daju osjećaj čvrstoće, stabilnosti i sigurnosti. Tijekom aktivnosti u dvorani pozitivno su me iznenadile pri brzim lateralnim kretnjama, vježbama agilnosti i pliometrijskim vježbama. Pružile su mi apsolutnu potporu. Definitivno su moj prvi izbor za utrku na koju se uskoro spremam! 

DARKO J. „Iskušao sam ih trčeći i na prstima, i preko pete. Može se primijetiti lagani prijenos sile na prednji dio stopala i amortizacija pri kontaktu s podlogom, dok pri većim brzinama, gdje se naglašeno trči na prednjem dijelu stopala, tenisica daje laganu reakciju podloge prema naprijed. Kod treninga agilnosti i naglih promjena smjera kretanja, tenisica se drži čvrsto unatoč laganom i mekanom materijalu od kojega je napravljena. Ako tražite all-in-one tenisicu za trčanje i trening, onda je Print Smooth pravi izbor za vas.   | Autor: arhiva arhiva

MARKO Č. „Ugodna je za trčanje, i  ima dobru amortizaciju prilikom doskoka i koraka u smjeru od pete prema prstima. Idealna je za kontinuirano trčanje konstantnom brzinom na ravnoj, tvrdoj podlozi poput asfalta i atletske staze“.

ANDREJ P. „Posebno bih istaknuo prednji dio tenisice koji je napravljen na način da kod pregiba stvara minimalan kontakt sa stopalom te ih zbog toga smatram najudobnijima za trčanje do sada. Čepovi na džonu tenisice doista su impresivni. Na izvrstan način doprinose amortizaciji i ublažavaju kontakt stopala sa podlogom, a moje su trčanje učinile manje stresnim za zglobove.

 | Autor: arhiva arhiva

U zaključku ovog testiranja valja istaknuti kako je od ukupnog broja ispitanika, njih 120, tenisici dodijelilo prosječnu ocjenu 4,50. Udobnosti daju ocjenu 4,85, a kvaliteti je dodijeljena prosječna ocjena 4,40. Fleksibilnost tenisice zaslužila je fantastičnu ocjenu 4,58, a preporučuje ih 93% ispitanika. 

Glavne karakteristike Print Smooth tenisica su:

Precizna amortizacija – Tehnologija mapiranja točaka pritiska na samoj  konstrukciji potplata koristi dvije gustoće pjene koja omogućava udobnost tamo gdje je potrebno.

Fleksibilnost – Odvojeni čvorovi na potplatu pozicionirani su u ključnim zonama kako bi pružili izuzetno visoku fleksibilnost.

Stabilnost –  Mrežna kontura na potplatu osigurava stabilnost tijekom pokreta u više pravaca.

 | Autor: arhiva arhiva

Povijest Reeboka seže u daleku 1890. godinu, kada je Joseph William Foster započeo izrađivati tenisice za trčanje s čavlićima, tada novitet i pravi luksuz, namijenjene za atletske staze od zemlje, tzv. “šljake”.

 | Autor: arhiva arhiva

Nastavljajući svoj razvojni put do Olimpijade u Parizu 1924. godine, kada su atletičari Velike Britanije nosili Reebok tenisice i sprinterice, pa sve do danas, najnoviji model Print Smootha, samo je prirodan i impresivan razvojni put tenisica za trčanje kojima Reebok daje izniman značaj.

 | Autor: arhiva arhiva

Najnoviji modeli Print Smooth dostupni su u Reebok FitHub storeu Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera - Intersport, Ferivi Sport, MG Sport, Top Sport, Fithub Avenue Mall, #One Split po cijeni od 599,00 kuna

Više informacija na http://reebok.hr/experience/print-smooth/

Photo: arhiva

Komentari 0