Moda

Radite li ih i vi? 6 tipičnih pogrešaka pri kupnji traperica

Dizajnerica Paige Adams-Geller nas uči kako odabrati svoj savršeni par iz kojeg se nećete htjeti izvući

Paige Adams-Geller je dizajnerica s istoimenim brandom iza sebe koji je jako vruća stvar i savjetnica za savršene krojeve traperica za mnoge druge brandove (da, postoji i to zanimanje).
Zvijezde A-liste obožavaju nositi njezine traperice, recimo, Rosie Huntington-Whiteley godinama ih nosi i zaštitno je lice nove kampanje za Paiginu kolekciju. Ono što Paige dobro zna je da većina žena ne zna kako odabrati prave traperice za sebe pa je ukazala na pogreške koje radimo pri kupnji. ​Pročitajte - i upecajte svoj savršeni par. 

1. Upadanje u rutinu

"Najveća pogreška je što se mnoge žene boje malo riskirati i isprobati nešto novo. Puno je zabavnije isprobati različite modele - isprobajte nešto što nikad ne biste pomislili da biste nosili. Iznenadit ćete se!"

2. Ne mislite na brojeve

"Različiti brandovi imaju različite brojeve za različite mjere - ako stanete u traperice br. 28 jednog branda, to ne znači da vam taj broj odgovara i za neki model drugog branda. Zanemarite brojke. Kad idete probati traperice, uzmite nekoliko različitih veliičina i onda odaberite onu koja vam najbolje pristaje, a ne koju inače nosite". 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

3. Isprobate i kupite? Nikako!

"Nemojte samo uletjeti u kabinu, odjenuti traperice i ako vam izgledaju dobro odmah ih kupiti. Prije kupnje obavezno malo hodajte u njima, sjednite, napravite neku vježbu u njima... Jedino tako ćete vidjeti kako vam doista pristaju i kako se oblikuju prema vašem tijelu". 

4. Kombinirajte prije nego kupite

"U kabinu uđite s nekoliko stvari kakve već imate u svom ormaru i uz koje namjeravate nositi traperice. Uvijek promislite s čime ćete ih kombinirati, uz što ćete ih nositi i tek s tom kompletnom slikom u glavi možete odabrati svoj pravi par".

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

5. Pravilo stražnjeg džepa 

"Donji rub stražnjeg džepa mora biti točno na mjestu gdje se sastaju vaša stražnjica i bedro. To optički podiže vašu stražnjicu i figura izgleda bolje"

6. Pazite na višak materijala

 "Oblik ženskog tijela je predivan, a viši struk ga jako lijepo naglasi zato obožavam kad žene nose košulju uguranu u hlače i stave dobar remen. Ipak, držite se jednog pravila: Ako vam je košulja preduga i kad je ugurate u hlače ima previše nakupljene tkanine, to neće izgledati dobro. Zato uvijek uz traperice nosite košulje koje nisu prevelike".

Photo: Getty Images

Komentari 0