Moda

Propustili ste priliku u Zari? Nema veze, ovdje sve možete pronaći!

Umjesto da razbijate glavu zbog neprežaljenih modnih komada vrijeme je da otkrijete jedno čarobno mjesto

Nije tajna kako je španjolski modni brend Zara jedna od omiljenih high street trgovina mnogih ljubitelja mode i promjenjivih trendova. Naime, Zara vjerno prati događaje na svjetskim modnim pistama i po puno pristupačnijim cijenama svojim kupcima nudi proizvode koji će zadovoljiti njihovu žudnju za visokom modom.

No, sigurno vam se i samima barem jednom dogodilo da na njihovim policama ne nađete komade u koje ste se prethodno zaljubili na njihovom web shopu. Drugim riječima, zakasnili ste (opet!) ili su jednostavno ti modeli povučeni iz prodaje zbog nadolazećih trendova.

Ipak, čini se kako je neke komade moguće pronaći čak i nakon što napuste Zarine trgovine!

 | Autor: arhiva arhiva

Kako piše Harper's Bazaar, odjeća ovog brenda koja se ne uspije prodati odlazi u Zarinu outlet trgovinu za koju znaju tek rijetki a nosi naziv "Lefties". Sjednite, slijedi još jedan šokantan podatak... Naime, ona je osnovana davne 1993. godine (a vi ste sve dosad živjeli u neznanju) i to isključivo s ciljem prodaje preostalih predmeta. Ove outlet trgovine danas imaju čak 130 poslovnica i to u Portugalu, Meksiku, Rusiji, Kataru i Španjolskoj.

Ono najbitnije, u njima su cijene duplo niže nego početne pa nam ne preostaje ništa drugo nego se nadati kako će "Lefties" uskoro stići i kod nas...

Photo: arhiva

Komentari 0