Moda

Prema horoskopu odredite vaš idealan trend za 2017. godinu

Odmah donosimo i shopping prijedloge za svaki znak, u skladu s onim što mu "preporučuju" zvijezde

Tjedni mode još uvijek traju, a već sa završetkom onog njujorškog, počeli smo razmišljati o novim i uzbudljivim trendovima koje bismo htjeli isprobati. Naravno, ne sviđa se sve svakome, a kada je odluku teško donijeti, u pomoć priskače i horoskop. Zvijezde već znaju što bi vam se moglo svidjeti, pa ih se svakako isplati i poslušati. Evo koji biste trend trebali isprobati prema svom horoskopskom znaku:

Ovan

Crvena je vaša boja, ali je i jedna od boja sezone. Stoga nećete pogriješiti slijedite li vlastiti instinkt, a i u najobičnijoj crvenoj haljini ovog ćete proljeća privući sve poglede. U svakom slučaju, birajte jednobojne komade i jarke nijanse, jer u sezoni šarenila nema mjesta za bljedunjave tonove.

 | Autor: arhiva arhiva Crvena haljina, Bershka, 99,90 kn

Bik

Bikovi vole zemljane tonove, pa će ih posebno oduševiti kaki trend za proljeće. Nose se prirodne zelenkaste i safari nijanse, a slobodno se u njih možete odjenuti i od glave do pete. Parka u ovoj boji siguran je izbor, a odvažite se i na super široke hlače, kombinezon, maslinaste suknje...

 | Autor: arhiva arhiva

Mango, parka, 599,90 kn; kombinezon, 349,90 kn

Blizanci

Pred nama je sezona jarkih boja što će posebno oduševiti rođene u ovom znaku. Preporučujemo vam žute komade koji će super izgledati u kombinaciji s jarko ružičastom ili kraljevsko plavom.

 | Autor: arhiva arhiva Suknja, Zara, 299,90 kn

Rak

Volani, volani i samo volani. Ove sezone nose se i u "pretjeranim" izdanjima, a vjerujemo kako vama to nikako teško ne pada. 

 | Autor: arhiva arhiva Haljina, H&M, 223 kn

Lav

Kraljevski znak obožava luksuz, a ove se sezone za njega pobrinuo baršun u boji. Za najglamurozniji look birajte zlatni ili zeleni baršun, u kojemu ćete privući sve poglede.

 | Autor: arhiva arhiva Baršunasta haljina, Zara, 229,90 kn

Djevica

Rođene u ovom znaku najčešće vole boho stil, koji je bezvremenski i ne podliježe trendovima. To ne znači da se i vi ne možete razveseliti jednom boho bluzom ili haljinom iz novih kolekcija, koje su upravo stigle u trgovine.

 | Autor: arhiva arhiva Maksi haljina, topshop.com, 58 eura

Vaga

Iznenadna popularnost klasičnih prugastih košulja, koja im je donijela i neka nova izdanja posebno će oduševiti elegantne vage. Sada ih slobodno možete nositi i izvan ureda, jer u novim modelima nećete ni izgledati isključivo poslovno.

 | Autor: arhiva arhiva Prugasta bluza, Pull&Bear, 149,90 kn

Škorpion

Vi ste jedva dočekali povratak mrežastih čarapa, a za iznimke, koje ih ipak ne vole tu su seksi štikle s vezicama u kojima ćete sve oboriti s nogu.

 | Autor: arhiva arhiva Sandale na vezanje, 249,90 kn

Strijelac

Rođene u ovom znaku ljubiteljice su udobnosti ležernog looka. Srećom, predimenzionirani komadi su in i izgledaju ženstvenije no ikad, no nemojte pretjerivati, već ih radije izbalansirajte s užim komadima, kako se ne biste "izgubile" u vlastitoj odjeći. 

 | Autor: arhiva arhiva Predimenzionirana traper jakna, H&M, 297 kn

Jarac

Znaku koji najviše cijeni poslovni look svaka sezona je njegova, jer odijela su uvijek in. Za trendy izdanje birajte ona u stilu pidžame, a u toplijim danima odličan je izbor bijeli sako u kojem ćete u trenu izgledati elegantno i profesionalno.

 | Autor: arhiva arhiva Bijeli sako, Mango, 549,90 kn

Vodenjak

Vas su oduvijek privlačile zanimljive siluete, inovativni krojevi, asimetrija... Ova sezona donosi puno takvih komada, a sigurni smo kako će vas posebno oduševiti bluze i haljine koje otkrivaju samo jedno rame.

 | Autor: arhiva arhiva Asimetrična bluza, Zara, 179,90 kn, 

Ribe

Nježni, ženstveni znak ove je sezone opet došao na svoje jer je ružičasta i dalje in. Od pastelne do jarke, izaberite svoju omiljenu nijansu i uživajte u romantičnom  proljeću.

 | Autor: arhiva arhiva Ružičasta bomber jakna, H&M, 297 kn

Photo: arhiva

Komentari 0