Moda

Poznate Hrvatice uživaju na obali, pogledaj kakve kupaće kostime nose ove sezone

  • Prve dane ljeta za odmor su iskoristile i mnoge poznate Hrvatice
  • Olja Vori, Jelena Veljača, Lejla Filipović, Sonja Kovač, Bojana Gregorić Vejzović i Maja Šuput pokazale su kako uživaju na plažama ili uz bazene
  • Oduševljeni smo njihovim izborom kupaćih kostima koji će nam sigurno poslužiti za inspiraciju ovog ljeta

Ljeto je zaozbiljno stiglo, a na  svojim omiljenim destinacijama već se opuštaju i dame iz javnog života. Na plažama ili uz bazene osvježenje su potražile Olja Vori, Jelena Veljača, Lejla Filipović Sonja Kovač, Bojana Gregorić i Maja Šuput i nisu nas nimalo razočarale. Zanosne i na gradskim ulicama, ove Hrvatice koje se znaju obući, svoj su istančan ukus pokazale i u odabiru kupaćih kostima. Ima ih svakakvih, a zajedničko im je to da im stoje kao saliveni. Nama je to više nego dovoljno da se inspiriramo.

Možda vas zanima WOW! Adriana Đurđević pokazala je zavidnu kolekciju dizajnerskih kupaćih kostima Rubrika Moda Moda

Olja Vori

Olja Vori za odmor je izabrala Jadransku obalu, a u rodnom Splitu još jednom je potvrdila svoj status jedne od najzanimljivije odjevenih Hrvatica. Kupaći kostimi ove trendseterice posebniji su jedan od drugoga i sjajno pristaju Oljinoj preplanuloj puti. Olja je tako za plažu izabrala smjeli kupaći kostim sa životinjskim uzorkom dok se u bazenu opuštala u nježnijem bijelom badiću zanimljivog kroja. Za druženje s knjigom Olja je izabrala žuti kupaći kostim, a da svi pogledi budu uprti u nju, postigla je i čipkastim žutim dodatkom. 

 | Autor:

Jelena Veljača

U plavetnilu dalekog Visa uživa Jelena Veljača. Za zen trenutke na osamljenoj kamenoj plaži izabrala je kraljevsko plavi jednodijelni kupaći kostim s dubokim dekolteom. ‘’Ono kad ti fali Zagreb’’, napisala je Jelena uz post koji svojim plavetnilom osvježava i već na prvi pogled. Ne sumnjamo da su Jelenu ispunile prirodne ljepote čarobnog Visa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ono kad ti fali zagreb.

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Lejla Filipović

Sjajno izgleda dotjerana, ali i u opuštenom ljetnom izdanju ne možemo skinuti pogled s Lejle Filipović. Lejla je tako poslala razglednicu iz mjesta Rakovci, u blizini Poreča, u kojoj dah oduzima u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu. Baš zato što je jednostavan, kupaći je istaknuo Lejline beskrajno duge noge i sjajan izgled ove nekadašnje missice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Sonja Kovač

Velika zaljubljenica u putovanja Sonja Kovač ovo ljeto odmara se u Opatiji. Popularna blogerica ljetuje se u društvu dečka Gorana Mandića koji 36-godišnjakinju često i fotografira za Instagram, a nas su posebno oduševile fotke na kojima Sonja pozira u badićima. Plavi dvodijelni kupaći kostim s trokutićima i apliciranim školjkicama odlično pristaje zgodnoj influencerici, a morski ugađaj prenijela je i u badiću s cvjetnim uzorkom

 | Autor: Instagram/@xoxosonjakovac Instagram/@xoxosonjakovac

Bojana Gregorić Vejzović

Bojana Gregorić Vejzović prve dane ljeta najavila je iz Šibenika. Uz prekrasan bazen glumica zrake sunca lovi u zagasito crvenom jednodijelnom kupaćem kostimu koji sjajno pristaje njezinoj puti. Fotografija koja je objavila na Instagram profilu oduševila je njezine brojne pratitelji koji su pohvalili Bojaninu besprijekornu liniju. Glumici je baš pošlo za rukom prenijeti morski ugođaj u koji bismo se odmah preselili.  

Maja Šuput

Maja koristi svaku priliku da predahne od poslovnih obveza uz bazen ili plažu, a ni tamo ne može proći nezapaženo. Dapače, metalik ružičasti jednodijelni kostim u kakvom se kupa Maja izbor je kakav garantira status najzamjećenijeg komada. Svaka čast, Majo!

Ne možemo se odlučiti koji badić nam je ljepši, imaš li ti svog favorita?

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0