Moda

Pet modnih pogrešaka koje mogu upropastiti savršeni outfit

Bez obzira na to koliko se dobro oblačite, ove male pogreške mogle bi upropastiti i najsavršeniji look!

Baš kao što postoji i nekolicina stvari koje mogu popraviti vaš cjelokupni outfit, jednako tako postoje i one koje ga mogu i totalno bespotrebno upropastiti. Ne brinite se, jer danas donosimo top pet pogrešaka koje uvijek trebate imati umu te naravno praktične savjete kako ih i izbjegavati.

Kada se ubuduće ujutro budete odijevali (ili planirali outfit večer prije!), ovi bi vam savjeti mogli pomoći da izgledate upravo onako sofisticirano kao što se osjećate iznutra. Jeste li spremni više nikad ne ponoviti ove greške? Mi da! 

ZGUŽVANA ODJEĆA

Bez obzira na to koliko je vaša suknja, top ili haljina lijepa, ako izgleda kao da ste je upravo izvukli sa dna ormara cijeli outfit pada u vodu. Komade koji to zahtijevaju uvijek ispeglajte prije nošenja. 

 | Autor: arhiva arhiva Zara košulja, 200 kuna

VIDLJIVE NARAMENICE GRUDNJAKA

Ovo je ujedno i pogreška koju je najlakše izbjeći jer jednostavno trebate paziti da vam nigdje ne izviruju naramenice. I točka. 

PREVIŠE STE MATCHING

Iako vam se ideja uparivanja boja modnih dodatka možda čini kao siguran i provjeren način za look, jednako tako ostavlja dojam kao da se uopće niste potrudili eksperimentirati s modom. U prijevodu: dani kada smo nosili cipele i torbu iste boje davno su iza nas!

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

MRLJE OD MAKEUPA

...ili bilo kakve mrlje, doduše. Znamo koliko je lako zaflekati se prilikom šminkanja i koliko vam se ne da presvlačiti nakon toga. Ali ako mislite da nitko neće primijetiti trag od pudera na vašem ovratniku, varate se. 

PRLJAVE CIPELE

Bez obzira na to koliko su trendi ili skupe, ako su cipele na bilo koji način neuredne, odmah ste si upropastili outfit. 

 | Autor: Zara Zara

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0