Moda

OVO je uzorak koji bi napokon mogao zamijeniti karirano

Već mjesecima ne možemo prestati nositi karirano, ali izgleda kako će ga ovaj napokon skinuti s trona najpopularnijih...

Nema koji komad ove sezone nismo vidjeli u kariranoj varijanti, od blejzera i kaputa pa sve do torbica i hlača. Čak toliko da smo ga se zasitili i prije nego što je službeno postao OUT. No, kako se čini, bliži se kraj njegovoj vladavini jer dolazi novi kralj uzoraka - leopard! Da, možda ti se ne čini revolucionarnim, ali svakako je riskantan za kombiniranje. Kad govorimo o životinjskom printu sve se svodi na jedno jednostavno, nepisano modno pravilo: tretiraj ga kao bilo koji drugi crni komad u ormaru. Istina, leopard print i nije baš često smatran luksuznim i elegantnim, ali dokazao je svaki puta iznova kako mu trendi cure ne mogu odoljeti. 

Možda vas zanima 3 blejzera za proljeće koje kupujemo ODMAH Rubrika Moda Moda

Ovih dana, životinjski je print klasik svakog ženskog ormara. Nose ga sve IT cure od Olivije Palermo i Alexe Chung pa sve do blogerica poput Negin i Chiare. Pripremi se na leopard print u 2018. jer nema šanse da ga uspijemo izbjeći!

Kao što smo već rekli, leopard print trebaš tretirati kao bilo koju drugu neutralnu nijansu u svom ormaru i možeš ga slobodno kombinirati s ostalim uzorcima koje voliš i nosiš. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara suknja (230 kuna), Gestuz haljina (500 kuna), Zara haljina (400 kuna)

Nikad nemoj zaboraviti da leopard print izgleda savršeno u kombinaciji s trapericama i jednostavnim bijelim t-shirtom! Nema bolje stvari nego na super casual kombinaciju prebaciti jedan kaput leopard printa koji će savršeno zaokružiti cijelu priču!

 | Autor: miss7 miss7 Ganni (1400 kuna), Sara Battaglia (2975 kuna)

Ako ti se pak čini previše kombiniranje ovako statement komada životinjskog printa, uvijek možeš odabrati leopardaste modne dodatke poput primjerice cipela. Nama se posebno sviđaju čizme leopard printa jer odaju dojam ležernosti, ali istovremeno će začiniti svaku tvoju relativno običnu kombinaciju. 

 | Autor: miss7 miss7 Sam Edelman gležnjače (650 kuna), Zara čizme-čarape (450 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0