Moda

Ovi su nas modeli izuli iz cipela (a još su i na sezonskom popustu)!

Ljeto je stiglo, a s njim i sezonski popusti koji su uvijek savršene prilike za najbolji ulov ljetnih sandala, natikača i obuće za plažu po super cijenama. Za ljubitelje mode i šopinga, ovo je vrijeme kada možete pronaći fantastične ponude i obnoviti svoju kolekciju ljetne obuće za nadolazeće tople mjesece. U Planet obući pronašli smo fantastične modele casual i trendy sandala i natikača u koje jedva čekamo uskočiti za dnevne i noćne kombinacije. Popusti u prodavaonicama i na webshopu Planet obuća kreću se čak do -60% što je zaista prilika koja se ne propušta!

 | Autor: Planet obuća Planet obuća

Prije nego što krenete u potragu za popustima, dobro je biti upoznat s najnovijim trendovima u ljetnoj obući. Ove sezone, popularne su sandale s remenčićima i visokom potpeticom koje pružaju elegantan i profinjen izgled. Wedge špagerice su također veliki hit svako ljeto, pružajući udobnost i stil u isto vrijeme. Za one koji više vole ležeran izgled, modne natikače platform i ravnih potplata odličan su izbor. Otkrijte svoj omiljeni stil i krenite u Planet obuću u lov na popuste!

 | Autor: Planet obuća Planet obuća

Popularne boje ovog ljeta kreću se od emerald zelene, preko barby roze do uvijek omiljenih neutralnih boja šampanjca, pijeska i nude nijansi. Najtraženija boja obuće i odjeće svakog ljeta svakako je bijela boja koja pruža mnoštvo svježih mogućnosti za dobro stiliziranje uz omiljenu ljetnu haljinu, suknju ili kratke hlače.

 | Autor: Planet obuća Planet obuća

Za prekrasne tople ljetne večeri, kada ste već preplanuli i želite zabljesnuti na šetnici, odaberite atraktivne roze sandale “Nina fashion” sa remenčićima, na tankim ili blok petama i pokažite kako izgleda prava modna diva. Izbor niskih sandala zasigurno će vas očarati jer dolazi u atraktivnom dizajnu kombiniranom sa udobnošću svakodnevnog nošenja za grad, posao, šoping i šetnje.

 | Autor: Planet obuća Planet obuća

Modne natikače odličan su izbor za svaki dan, a njihova praktičnost čini ih omiljenom ljetnom obućom. Odaberite smeđe, roze ili bijele niske natikače za lijepe dnevne kombinacije, a zelene Ili crne platform natikače sa zlatnim lancem za atraktivan večernji outfit.

 | Autor: Planet obuća Planet obuća

Kada se spremate za plažu, važno je imati odgovarajuću obuću koja će vam pružiti udobnost, zaštitu i stil. Bez obzira jeste li ljubitelj šetnje po pijesku ili šljunku, plivanja ili jednostavno uživate u opuštanju na plaži, u Planet obući vas očekuju modne, sportske, minimalističke i luksuzne natikače za plažu prilagođene različitim stilovima i potrebama.

 | Autor: Planet obuća Planet obuća

Sve modele sandala i natikača potražite u prodavaonicama i na webshopu Planet obuća na mega sezonskom popustu do čak -60% na proljetnu i ljetnu kolekeciju iz asortimana ženske, muške i dječje obuće.

 | Autor: Planet obuća Planet obuća

Photo: Planet obuća