Moda
Krie Design komadi na popustu

Ove crvene komade sve do kraja tjedna možemo kupiti u Krie Designu s 30 posto popusta!

  • Povodom Valentinova, brojni brendovi nude posebne ponude, a među njima je i Krie Design
  • No, osim danas, njihova ponuda od 30 % popusta na snižene artikle trajat će do kraja tjedna!
  • Izabrale smo neke od najljepših komada koje možemo kupiti na ovom posebnom sniženju

Boja koja se najviše veže uz ljubav pa tako i praznik ljubavi Valentinovo, svakako je crvena, a povodom Valentinova brojni brendovi predstavili su nove kolekcije u kojima je u središtu upravo ova boja, najčešće u jarkocrvenoj nijansi. Osim novih kolekcija koje je preplavila crvena, ujedno i jedna od najpopularnijih boja ove sezone, možemo zaviriti u već postojeću ponudu ako smo u potrazi za crvenim odjevnim predmetom.

Krie Design komadi na popustu | Autor: Krie Design Krie Design Foto: Krie Design, Ella haljina (sad 280,00 eura)

Domaći brend Krie Design tako povodom Valentinova ima odličnu ponudu s popustom od 30 posto na crvene artikle, a odlična je vijest da ovo posebno sniženje ne traje samo danas, već do kraja tjedna!

Krie Design komadi na popustu | Autor: Krie Design Krie Design Foto: Krie Design, 511 F odijelo (sad 345,00 eura)

Predivne duge crvene haljine, kao i one kraćih krojeva te elegantna odijela sa zanimljivim modelima sakoa i uskih hlača samo su dio Krie Design crvene ponude u kojoj možemo pronaći svoj novi svečani outfit za posebnu prigodu!

Krie Design komadi na popustu | Autor: Krie Design Krie Design Foto: Krie Design, haljina s mašnom (sad 235,00 eura)

Možda vas zanima Nikad nije loš trenutak za dobre salonke, a ove su baš nekako valentinovske Rubrika Moda Moda

Krie Design komadi na popustu | Autor: Krie Design Krie Design Foto: Krie Design, Plisse haljina s perjem (sad 590,00 eura)

Modeli dugih i glamuroznih haljina poput Elle, Plisse i Crystal ženstvenog su i modernog dizajna s detaljima poput perja, visokih proreza i nabora, dok sakoe od odijela, u paru s uskim hlačama visokog struka, krase dodaci poput voluminozne mašne ili asimetričnog i širokog volana po donjem rubu!

Krie Design komadi na popustu | Autor: Krie Design Krie Design Foto: Krie Design, odijelo s mašnom (sad 300,00 eura) Krie Design komadi na popustu | Autor: Krie Design Krie Design Foto: Krie Design, Crystal haljina (sad 265,00 eura)

Jednaka mašna kao i sako, krasi i haljinu do koljena, s naglašenim strukom i ramenima te dubokim V izrezom. Još jedan komad na popustu koji nam je posebno zapeo za oko je i elegantna košulje Emanuele, s povišenim ramenima, dizajn koji često krasi Krie Design modele i uskim rukavima s gumbićima te klasičnim okruglim ovratnikom. Ovaj model nosiv je i na dnevnoj bazi, stoga je posebno isplativ na trenutnom popustu!

Krie Design komadi na popustu | Autor: Krie Design Krie Design Foto: Krie Design, Emanuele košulja (sad 112,00 eura)

Sve snižene Krie Design modele možemo pronaći na kriedesign.hr.

Možda vas zanima Profinjen čipkasti set rublja koji ćeš odmah poželjeti (a i on!) pronašli smo u H&M-u Rubrika Moda Moda
Photo: Krie Design

Komentari 0