Moda

Ovako dobre popuste ne pamtimo: Upecaj 10 dizajnerskih modnih komada na velikoj rasprodaji

  • Volimo dobre popuste i uvijek smo u potrazi za dobrim shopping prilikama pa nismo mogli ne primijetiti veliko sniženje na Answear.hr
  • U popularnoj modnoj online trgovini u tijeku je finalna rasprodaja, a popusti padaju do čak 70%! 
  • Izdvojili smo 10 dizajnerskih ulova na sniženju koje možeš nositi već sada, ali i u narednim hladnijim mjesecima

Iako je godišnji odmor za većinu završio, još nam preostaje nadati se pokojem toplom danu i bijegu na more za vikend, a ono što nas posebno veseli su finalne rasprodaje u trgovinama. Prilika je to da u svoj ormar uvrstiš nekoliko trendi komada koje već neko vrijeme pikiraš ili da obnoviš garderobu s prijeko potrebnim modnim komadima koji će ti dobro doći u narednim mjesecima. Uvjerljivo najbolje sniženje trenutno ima Answear, popularna online trgovina koja u ponudi ima preko 500 svjetskih robnih marki i više od 200.000 proizvoda, uključujući i najprepoznatljivije vrhunske robne marke  kao što su Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo Boss, Michael Kors, Valentino, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Max Mara, DKNY, Karl Lagerfeld, Versace, Patrizia Pepe, Liu Jo i Pinko.

U tijeku je velika finalna rasprodaja, što podrazumijeva dvije stvari. Kao prvo, cijene odjeće, obuće i modnih dodataka su nikad niže, a drugo, nitko ne želi propustiti dobru shopping priliku, što znači da moraš biti brza i ugrabiti komade koji ti se sviđaju prije nego to učini netko umjesto tebe! Ovo je super prilika da ugrabiš dizajnerske komade, a naš savjet ti je da pažnju usmjeriš na bezvremenske komade koje ćeš moći nositi dugi niz godina.

Bacili smo oko na finalnu rasprodaju koja traje do 13. rujna i moramo priznati da je bilo teško izdvojiti 10 favorita. P.S. - odlična vijest je i to da ti Answear poklanja dodatnih 10% popusta za narudžbe iznad 100 eura!

Baloner MICHAEL Michael Kors, prije 479,99 €, sada 249,90 €

 | Autor:

Dobar baloner je must have koji bi u svom ormaru trebala imati svaka žena, barem ako pitaš modne stručnjake. Jedan je to od bezvremenskih komada u koji se isplati investirati novac jer ćeš ga moći nositi baš svaku sezonu, bez obzira na aktualne trendove. Nama se dopao ovaj klasični bež baloner s potpisom brenda MICHAEL Michael Kors koji se s lakoćom uklapa u casual i elegantne stajlinge.

Gležnjače Steve Madden, prije 170,99 €, sada 70,90 €

 | Autor:

Robusne combat čizme godinama suvereno vladaju gradskim ulicama i teško da će uskoro izaći iz mode. Osim što izgledaju jako cool, izvrsno pristaju uz gotovi svaki stajling, a dodatan plus je i to što su udobne. Zato ih nismo mogli izostaviti s naše liste. Naša topla preporuka su zelene Steve Madden gležnjače s kontrastnim džonom koje su snižene sa 170,99 € na 70,90 €.

Haljina AllSaints, prije 229,90 €, sada 89,90 €

 | Autor:

Slip haljina savršen je primjer haljine koja će se podjednako dobro uklopiti u stajling rokerice i šminkerice. Obzirom da stiže jesen, pažnju nam je privukla ova smeđa AllSaints haljina midi kroja, s detaljem čipke na dekolteu. Odlično će izgledati u kombinaciji s visokim petama, ali i robusnim čizmama.

Kombinezon Karl Lagerfeld, prije 469,90 €, sada 189,90 €

 | Autor:

Ako nisi fan haljina, uvijek možeš investirati u dobar kombinezon poput ovog s potpisom brenda Karl Lagerfeld. Osim što se boja pretapa iz crvene u nježnu ružičastu (što je, moramo priznati, prekul), kombinezon je u potpunosti izrađen od plisiranog materijala, što mu dodatno daje na originalnosti.

Košulja Tommy Hilfiger, prije 149,90 €, sada 68,90 €

 | Autor:

Bijela košulja uistinu čini čuda i spas je u situacijama kad ne znaš što odjenuti. Odlično će izgledati u kombinaciji s običnim trapericama, suknjom, kratkim ili dugim hlačama, pa čak i ispod haljine. Ova lanena Tommy Hilfiger košulja je odličan ulov na sniženjima i bila bi prava šteta ne ugrabiti je dok još uvijek ima veličina.

Kožna torba Karl Lagerfeld, prije 379,90 €, sada 189,90 €

 | Autor:

Ima li većeg zadovoljstva nego kad upecaš kožnu torbu na sniženjima? Odgovor je NE! Iako je bilo koja kožna torba dobar ulov, naš savjet ti je da, kada su dizajnerske torbe u pitanju, odabereš klasičniji model u neutralnim tonovima koji neće tako lako izaći iz mode i koji ćeš moći s lakoćom uskladiti s drugim bojama i uzorcima. Ova Karl Lagerfeld ljepotica je snižena i može biti tvoja za 189,90 €.

Majica Polo Ralph Lauren, prije 150,99 €, sada 62,90 €

 | Autor:

Ako voliš polo majice, ovo je prilika koju si čekala! Polo Ralph Lauren majice drže poprilično paprene cijene, no mi smo na Answearu pronašli jednu po genijalnoj cijeni. 

Sako DKNY, prije 159,99 €, sada 81,90 €

 | Autor:

O popularnosti dobrog ženskog sakoa ne treba ni govoriti. Neponovljiva Coco Chanel usudila se, dotad isključivo muški odjevni komad, učiniti sastavnim dijelom ženske garderobe i otada sako slovi za jedan od najpoželjnijih komada u ormarima žena diljem svijeta. Ako voliš strukirane sakoe na vezanje, ovaj model s potpisom brenda DKNY savršeno će naglasiti struk i tvojim stajlinzima dati dozu ženstvenosti.

Suknja Pinko, prije 293,99 €, sada 149,90 €

 | Autor:

Resice su ove sezone u modi, a umjesto na torbi ili čizmama (što je potpuno očekivano), mi smo ih odlučili nositi na odjeći. Na Answearu smo zapikirali ovu chic dizajnersku suknju s resicama koja nosi potpis jednog od omiljenih brendova Hrvatica.

Traperice Levi's 501, prije 129,90 €, sada 49,90 €

 | Autor:

Teško da postoji žena koja u svom ormaru ne želi kultne Levisice, posebno ako ih kupi za male novce, a mi smo tu da ispunjavamo želje! Pogledaj samo ovaj Levi's model koji na Answearu možeš ugrabiti za, pazi sad ovo - 49,90 €!

Photo: Answear

Komentari 0