Moda

Ovaj laneni kućni ogrtač iz Zare je toliko lijep da ćemo ga nositi i po vani

Modni entuzijasti diljem svijeta jako dobro znaju da kućni ogrtač ne mora biti ograničen samo na kućnu upotrebu. Zapravo, neke od najinovativnijih modnih ideja inspirirane su upravo prenamjenom komada koji su izvorno dizajnirani za neku potpuno suprotnu i specifičnu upotrebu. Jedan takav predmet je ovaj prekrasan kućni ogrtač iz Zare. Izrađen je od 100% predenog lana s čipkastim detaljima i dokaz je Zarine predanosti da kreira divne komade koji će nam iz sezone u sezonu privlačiti pozornost - htjeli mi to ili ne!

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Ovaj kućni ogrtač nije samo elegantan, već i iznimno udoban. Utjelovljuje savršenu ravnotežu između stila i udobnosti. Tekstura i kvaliteta tkanine čine ga savršenim komadom koji će začiniti svaku odjevnu kombinaciju. Toliko je moderan i udoban da ćemo ga sigurno nositi i po vani - na traperice, haljine i suknje ili ćemo ga spojiti s izvezenim lanenim hlačama iz Zarine ponude koje su kreirane kao njegov par.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Možda vas zanima Zarina 'potkošulja' s logom jednako je efektna kao Loewe model. Nije čudo što je skoro rasprodana Rubrika Moda Moda

Zara laneni ogrtač uljepšat će svaku odjednu kombinaciju

Zarin kućni ogrtač dolazi u prirodnoj nijansi platna. To je boja koja je istovremeno klasična i suvremena. Nijansa dodatno naglašava luksuzni izgled lana i eleganciju dizajna. Dodatno ga krasi cvjetni vez u istoj boji koji ogrtaču daje suptilan dašak sofisticiranosti i ženstvenosti. No, ono što ovaj ogrtač čini još posebnijim je čipkasti obrub za još profinjeniji štih. Ne zaboravimo ni remen od iste tkanine. To nije samo praktični komad, već i detalj koji izgleda kao dizajnerski te će savršeno nadopunjavati svačiji cjelokupni izgled. Uz to, odlično će nam doći tijekom svježih ljetnih večeri.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Ovo nije samo kućni ogrtač, on je dokaz činjenice da stil nije ograničen na određene odjevne predmete ili na određena mjesta i namjenu. S pravim komadom, kao što je ovaj prekrasan Zarin kućni ogrtač, sve oko sebe možeš inspirirati svojim jedinstvenim i cool lookom. Naručit ga možeš putem linka. Cijena mu je 69,95 eura. Upamti, ovaj kućni ogrtač možeš prati u perilici za rublje na najviše 30 ºC i uz kratku centrifugu te nikako nije prikladan za kemijsko čišćenje.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Možda vas zanima Crofna je stigla na zapad grada: Najslađe krafne od danas su dostupne na novom prodajnom mjestu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Zara

Komentari 0