Moda

Osvoji tople, udobne metalik zlatne gležnjače koje će se uklopiti u sve tvoje zimske kombinacije

  • Omiljeni Christmiss adventski kalendar se zahuktava
  • Sve do Božića imaš priliku uključiti se u naš nagradni natječaj na miss7 profilu na Instagramu i osvojiti super nagrade
  • Danas imaš priliku osvojiti super nagradu, zlatne gležnjače koje će te grijati, ali i dati stilski pečat tvom zimskom outfitu

Novi dan, nova nagrada u sklopu Christmiss darivanja. Naše tradicionalno adventsko darivanje ide dalje do Božića i na miss7 Instagram profilu možeš osvojiti vrijedne nagrade. Važno je samo da pratiš naša dnevna darivanja i sudjeluješ u nagradnim natječajima tako što ćeš odraditi tri jednostavna koraka navedena u opisu objave. A današnju nagradu želiš, riječ je o toplim metalik gležnjačama kojima te želi iznenaditi Planet obuća. Pratiš miss7 i zato jako dobro znaš da je metalik ove sezone must have i sigurno želiš ovaj lijepi, sjajni par čizmica. 

Njihov privlačan dizajn s toplom krznenom podstavom pruža izvrsnu toplinsku izolaciju i udobnost, dok pojačane potplate čuvaju nogu na toplom i suhom, te pozivaju na ugodne šetnje. Ove zlatne gležnjače toliko su nosive na sve zimske outfite da ih lagano možeš kombinirati za prosinačke outdoor partyje, za novogodišnje slavlje, kao i za šetnje bajkovito okićenim gradom. Shine wherever you are!

Sve što trebaš napraviti kako bi ih osvojila je posjetiti miss7 profil na Instagramu, potražiti fotografiju gležnjača iz Planet obuće i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @planetobuca, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu koja bi također htjela osvojiti ovu nagradu. Igramo se do srijede, 6. prosinca 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu ili dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

 | Autor: PR PR
 


 

 

 
Photo: PR

Komentari 0