Moda
One su najveće ikone zaraznog uličnog stila

One su najveće ikone zaraznog uličnog stila

Donedavno su ključna obilježja 'model off duty' bile kožne jakne, traperice, čizme i puloveri. Stil su definirale manekenke koje su s revija odlazile obučene u kombinacije dizajnerskih stvari i vlastitih 'običnih' komada odjeće

No, ovaj stil je prerastao u nešto puno više. Nije toliko važno što se nosi, nego kako se kombinira. Biti vjeran svom stilu i znati u njega uključiti moderne high-street komade nije lak zadatak. Upravo su Kendall Jenner, Gigi Hadid i Miranda Kerr pravi primjer kako iskombinirati klasične odjevne predmete iz vlastitog ormara. Milijuni njihovih sljedbenika na društvenim mrežama zaluđeni su odjevnim komadima i obućom kroz koje ovi modeli svakodnevno savršeno utjelovljuju off duty stil.

Teško je dati preciznu formulu zbog koje su njihove kombinacije ultimativni hit. Sigurno je jedino to da sve tri vrlo uspješno postižu opušten, ali i trendi stil koji je prerastao gotovo u modnu opsesiju

Kendall Jenner

Kendall Jenner je model kojem ne zavidimo samo zbog odjeće koju nosi na modnoj pisti. Bez obzira hvata li let za neku od svjetskih destinacija, luta ulicama Pariza ili prati utakmicu Lakersa, Kendall je obučena kao pravi model off duty. Neizostavan dio outfita ove 21-godišnjakinje je crop top.

 

A post shared by Half A Heart (@halfaheart_21) on

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Gigi Hadid

Njen stil je spoj elegancije i ležernosti kojoj svi težimo. Velika je obožavateljica bomber jakni. Osim gležnjača i cipela s viskom petom, Gigi u svoje street style kombinacije uključuje i tenisice. Ne samo da joj pružaju udobnost i eleganciju van modne piste, nego i oslikavaju njen sportski duh. Stoga ni ne čudi da je Gigi postala zaštitno lice Reebok Club C tenisica.

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

A post shared by Reebok Hrvatska (@reebokcroatia) on

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Miranda Kerr

Osim što kao i Gigi ima odličan stil, zajedno dijele ljubav prema Reebok tenisicama. Njen stil je jednostavan, a opet elegantan i seksi. Sudeći po fotografijama koje dijeli sa svojim obožavateljima, sve njene odjevne kombinacije su promišljene do detalja. Posebnu pažnju pridaje izboru cipela koje mogu podići svaki off duty stil. Uvijek nas iznova osvaja svojim stylingom, kao i osmijehom. 

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0