Moda

Oko sokolovo: Znate li razlikovati dizajnerske od "no name" cipela?

Usudite li se napokon otkriti koliko dobro poznajete visoku modu, ali i bi li znali razlikovati skupe od jeftinih cipela?

Omiljena razonoda vam je praćenje najnovijih trendova u svijetu visoke mode? Obožavate se s prijateljicama na popodnevnoj kavi razmetati svojim modnim znanjem? Odlično, pravi ste kandidat za kviz koji se nalazi pred vama!

Sigurno vam se barem jednom dogodilo, čak i ste prava modna maherica, da ste (s malom dozom ljubomore u glasu) pitale prijateljicu od kud joj te savršene Jimmy Choo (dodajte ime dizajnera po želji) sandale o kojima vi maštate već mjesecima, a onda ste shvatile da je to ustvari no name model koji nevjerojatno nalikuje originalu.

Ili ste u omiljenom kafiću "snimile" ženu koja je za običnu kavu obula Louboutinke i brzinom svjetlosti u svojoj glavi napravile mini analizu je li riječ o originalu ili vještoj kopiji. Ne brinite, sve smo to jednom doživjele i istovremeno se nadale da je stvarno riječ o kopiji jer ne znamo kako bismo još jednom preživjele spoznaju da se (opet) u ovogodišnjem budžetu ne nalazi dovoljno mjesta za jedan (dva ili tri, ali tko još broji) par dizajnerskih krasotica.

No, dok maštate o modelu cipela iz svojih snova zaigrajte ovaj zabavan kviz i testirajte svoje znanje. Tko zna, možda baš i niste takva poznavateljica mode kako volite mislite...

 

 
Photo: arhiva

Komentari 0