Moda
Mango čizme

Od visokih do niskih, ovo je 12 najljepših čizama koje lovimo na Mango popustu!

  • Visoke ili niske, s potpeticom ili ravne, svi se možemo složiti kako su čizme neizostavan dio zimske garderobe
  • Budući da su sniženja počela, iz ponude brenda Mango izdvojile smo dvanaest različitih modela za sve prilike
  • Kvalitetena izrada i materijali, odlične cijene te trendi modeli spojeni su u Mango čizmama koje želimo nositi ove, ali i sljedeće zimske sezone!

Zimska sniženja upravo su počela u većini trgovina, stoga je pravo vrijeme da pomno razmotrimo raznoliku ponudu i odaberemo najbolje opcije po sniženim cijenama. Mango je high street brend na koji se uvijek možemo osloniti kad je riječ o dobrom paru čizama, a svojom ponudom nije razočarao ni u ovom razdoblju sniženja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

Klasične visoke čizme s visokom petom, udobne gležnjače ili statement čizme u bijeloj boji ili ukrašene svjetlucavim kamenčićima, samo su neki od modela koji su trenutno sniženi u kolekciji brenda Mango.

party čizme Možda vas zanima Ovaj tip čizama izgledat će sjajno u svečanom outfitu, a možemo ih kombinirati i za svaki dan Rubrika Moda Moda

Čizme iz Manga dolaze i u predivnim bojama i svestranim neutralnim nijansama koje će se lako uklopiti u garderobu i biti sastavni dio velikog broja outfita tijekom hladnijih mjeseci. 

Donosimo dvanaest predivnih modela čizama koji su trenutno na Mango sniženju!

Mango čizme na sniženju | Autor: Mango outlet Mango outlet čizme s visokom petom, (249,90 kn); kožne čizme preko koljena, (1.299,90 kn); čizme preko koljena, (249,90 kn) Mango čizme na sniženju | Autor: Mango outlet Mango outlet čizme s visokom petom, (549,90 kn); čizme s visokom petom i kvadratnim vrhom, (699,90 kn); čizme s visokom petom, (249,90 kn) Mango čizme na sniženju | Autor: Mango outlet Mango outlet čizme do gležnja s kvadratnim vrhom, (149,90 kn); kožne čizme do gležnja, (249,90 kn); kožne čizme sa špičastim vrhom, (499,90 kn) Mango čizme | Autor: Mango outlet Mango outlet čizme do gležnja s potpeticom, (249,90 kn); kaubojske čizme, (499,90 kn); mrežaste čizme do gležnja s potpeticom, (449,90 kn)

Možda vas zanima Detalj od trapera ove čizme iz Reserveda čini zanimljivijima od svih ostalih Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @mango.outfits

Komentari 0