Moda

Od sutra novi Budi.IN na svim kioscima

Uz ovi broj Budi.IN-a ponovno ćete se zaljubiti u boho stil, a osim toga naučit ćemo vas i kako izračunati svoj zaštitni faktor krema za sunčanje

Taj boho moment ima jednu auru slobode, što nije neobično, ipak je nastao kao formulacija isprepletenih hipi, tribal, folklornih i gipsy stilova, a vjetar u leđa dali su mu ljetni festivali. Resice, ogrtači, gladijatorice ili rimljanke, okrugle naočale i ostali boho detalji čekaju vas na stranicama sutrašnjeg Budi.IN magazina.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images No djevojke koje ne vole ovaj “polukič” pronaći će se u jednostavnim crno-bijelim kombinacijama s kojima zaista nema greške. U novom broju ovim smo bojama posvetili nekoliko stranica zbog kojih ćete ponovno shvatiti i u čemu je čar jednostavnosti. Vjerojatno ne postoji legendarnije kombinacije boja (odnosno neboja) od crne i bijele. Tu su kad nemate pojma što odjenuti ili jednostavno općenito ne volite nositi boje. Tu su kad treba smisliti kombinaciju za neku posebnu priliku, ali i glavni saveznik djevojaka koje su zagovornice “basic” ili monokromatskog odijevanja.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija U beauty rubrici pozabavili smo se kremema sa zaštitnim faktorom koje biste zapravo trebali koristiti tijekom cijele godine, a u sutrašnjem broju donosimo vam i trik pomoću kojeg možete izračunati koji faktor vam zapravo treba. Čitamo se od sutra!

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0