Moda
O ljubavi prema svjetlucavom i šljokicama! O ljubavi prema svjetlucavom i šljokicama!

O ljubavi prema svjetlucavom i šljokicama!

Futurizam je podario novim trendovima injekciju sjaja, tu je i svemir kao inspiracija, a osim u srebrnim glitter je dobrodošao i u boji

Neki dan Vesna na event dođe u genijalnim čizmicama Zadig & Voltaire - ne samo da su kao kaubojke nego imaju tonu glittera po sebi. Totalno lajkam! To izgleda tako čarobno, pa se zabuljim u sjaj i ne znam je li ljepši onaj u bojama ili srebrni. Hrvoje mi veli da sam kao svraka... Kad je nešto blistavo, ja sam opčinjena i tako to ide. Nedavno sam si nabavila jedan cool top koji izgleda kao površina metala - upravo su te hladne, značajne teksture još jedna inspiracija sezone.

 | Autor: arhiva arhiva

Kako bi smirili dojam tog sjaja, mnogi dizajneri i stilisti predlažu kombinaciju glamurozne robe i minimalno šminke, plus jednostavna frizura. Iš, velike dosadne kovrče! Na taj način glitter uvode u neku dnevnu rutinu. Drago mi je da su se te eksplozivne i vrlo, vrlo privlačne teksture naselile u svakodnevicu, ipak podižu energiju, pa makar se radilo o majušnoj torbici. A i kad razmišljam o tom sjaju, sjetim se blogerice Barbare koja se udala u ultrazlatnoj haljini i glitter joj je drugo ime. Osim toga, nikad nije prerano početi razmišljati o kraju godine: moje se misli ekspresivno katapultiraju na neki party čim se rujanske temperature spuste.

 | Autor: arhiva arhiva

Vidim haljine koje podsjećaju na charleston, fenomenalne bluze iz osamdesetih, raskoš disko klubova sedamdesetih... Futurizam je podario novim trendovima injekciju sjaja, a tu je i svemir kao inspiracija. Što bi bilo kad bi bilo... Ne znam, ali sam ziher da je sadašnjost u znaku glittera i njezinih blistavih frendica tekstura koje privlače svjetlost, pažnju i poglede.

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: arhiva

Komentari 0