Moda

Novi Budi.IN magazin od sutra je na kioscima

Od sutra u Budi.IN-u potražite sve na najnovije proljetne trendove - košulje, velike torbe, beauty trendove...

Volimo košulje jer su one onaj jedan komad na koji uvijek možemo računati kad ne znamo što odjenuti na posao, za neku formalnu priliku i slično. One su nešto kao mala crna haljina, a najčešće biramo bijelu. Bijela je košulja zapravo najbolja investicija, a sigurni smo da ne moramo objašnjavati zašto. Ukratko, nikada neće izaći iz mode. No kao i sa svakim komadom u ormaru, u jednom trenutku će nam dosaditi i što onda?

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Zato vam donosimo super ideje za najljepše “statement” košulje iz ponude. Još malo doze mode donosimo kroz tekst o velikim torbama. Sfere, kocke, kvadri, prizme i valjci nova su garda najpopularnijeg accessoirea, koji izgleda kao mješavina minimalizma i znanstvene fantastike.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija U beauty rubrici ovog tjedna poigrali smo se bojama. Naravno, neke su supernužne, na primjer, zelenkasti korektor koji na prvu djeluje neobično, no kad znamo da se crvena i zelena poništavaju, one su komplementarni par, stvar ima smisla. A mi vam donosimo savjete kako ove sezone nositi šareni make up. U rubrici destinacija, posjetili smo Granadu - grad umjetnika, flamenka i zabave. Za kraj vam donosimo najbolje recepte za fine krafne, jer pošto je vrijeme karnevala, sigurni smo da se pitate kako napraviti savršene krafne. Mekani i slatki oblačići tijesta s iznenađenjem u sredini baš svi vole.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0