Moda
Nova MAX MARA bridal kolekcija za mladenke koje kroje vlastita pravila Nova MAX MARA bridal kolekcija za mladenke koje kroje vlastita pravila Nova MAX MARA bridal kolekcija za mladenke koje kroje vlastita pravila Nova MAX MARA bridal kolekcija za mladenke koje kroje vlastita pravila Nova MAX MARA bridal kolekcija za mladenke koje kroje vlastita pravila Nova MAX MARA bridal kolekcija za mladenke koje kroje vlastita pravila Nova MAX MARA bridal kolekcija za mladenke koje kroje vlastita pravila 1/11 Nova MAX MARA bridal kolekcija za mladenke koje kroje vlastita pravila Nova MAX MARA bridal kolekcija za mladenke koje kroje vlastita pravila Nova MAX MARA bridal kolekcija za mladenke koje kroje vlastita pravila Nova MAX MARA bridal kolekcija za mladenke koje kroje vlastita pravila

Nova MAX MARA bridal kolekcija za mladenke koje kroje vlastita pravila

Između prošnje i izmjene zavjeta pružaju se nebrojene mogućnosti, među kojima je izbor haljine, a Max Mara misli na sve mladenke

Istinskim ljubiteljicama jednog od najpoznatijih talijanskih brendova u povijesti mode predstavljena je najnovija MAX MARA kolekcija vjenčanica za 2017. godinu. Brend koji je poznat po tome što ne slijedi pravila već ih stvara, nadahnuće za najnoviju bridal collection pronašao je upravo u takvim mladenkama - autentičnim, jedinstvenim te ponajprije vjernima sebi i svojim željama.

 | Autor: arhiva arhiva

Impozantan dvoetažni MAX MARA store, koji je početkom rujna otvoren na novoj lokaciji u središtu Zagreba, bio je savršena kulisa za predstavljanje najnovije talijanske kolekcije vjenčanica u kojoj vrijedi samo jedno pravilo – ono mladenkino. 
Vjenčanja su lijepa, radosna i dirljiva. Vjenčanja su jedinstvena i nezaboravna. Vjenčanja oduvijek pružaju savršen izgovor da se mladenke razmazi i da im se udovoljava, no činjenica je da su mladenke danas ipak postale opuštenije, neopterećenije, super chick i da više nisu u potrazi za formulom koja bi njihov najsretniji dan u životu učinila savršenim. Postale su svjesne da vjenčanje u haljini bajkovitih proporcija nije jedini izbor i sve manje slijede tradicionalne običaje. 

 | Autor: arhiva arhiva

Stoga je najnovija MAX MARA kolekcija vjenčanica inspirirana upravo takvom, modernom mladenkom, a MAX MARA dizajneri su se uspješno suočili s najvećim izazovom suvremenih vjenčanja i ponudili modele u kojima sve mladenke mogu istinski zablistati. Od elegantnih odijela do predivnih večernjih haljina, od najljepše čipke do romantične svile, MAX MARA kolekcija vjenčanica za 2017. ima samo jedan prioritet, autentičnost.

 | Autor: arhiva arhiva

 | Autor: arhiva arhiva

 | Autor: arhiva arhiva

Najnoviju MAX MARA bridal collection 2017 došle su pogledati i brojne domaće ljubiteljice ovog brenda, Jelena Perčin, Ana Gruica, Kristina Krepela, Petra Kurtela, Barbara Repe, Tihana Harapin Zalepugin, Nenad Korkut i mnogi drugi. 

Photo: arhiva

Komentari 0