Moda

Nova Louis Vuitton torba Atlantis postoji u više boja, nosi se na dva načina i mnogi je žele

  • Je li zbog 'mob wife' estetike ili smo na prvo mjesto vratili funkcionalnost, ali velike torbe opet su hit! 
  • Ukoliko si jedna od onih žena koje ne riskiraju i nose sve sa sobom, napokon si došla na svoje 
  • Louis Vuitton ima novu Atlantis torbu u koju sve stane, a naravno da k tome izgleda stylish i trendy

Iako su nevjerojatno slatke i estetične, moramo se složiti da male torbe nisu funkcionalne i da na kraju većinu stvari nosimo u rukama. Jedan od trendova u ovoj godini definitivno su velike torbe, a estetika 'supruge mafijaša' ima svoje prste u tome. Tako je i Louis Vuitton izbacio novu verziju torbe Atlantis, koja je debitirala na modnoj pisti 2016. za kolekciju jesen-zima 2016.

Možda vas zanima Zavirili smo u novu kolekciju Polène torbica čiji je francuski chic zaludio Instagram Rubrika Moda Moda

 | Autor: Louis Vuitton Louis Vuitton

Torba ima oblik vrećice za kupnju s podesivim i odvojivim kožnim remenom, a može se nositi u ruci ili preko tijela. Otvorena, prostrana unutrašnjost dolazi s unutarnjim džepom s patentnim zatvaračem za maksimalnu organizaciju.

 | Autor: eu.louisvuitton.com eu.louisvuitton.com

Torba dolazi u BB veličini za one koji još nisu spremni prigrliti ovakve velike torbe - njezine su dimenzije 17x17x7 centimetara. Atlantis se vraća u klasičnom smeđem monogramu kao i u lijepoj sezonskoj iteraciji pod nazivom 'Dune Monogram' i 'Reverse Monogram'.

 | Autor: Louis Vuitton Louis Vuitton Foto: Louis Vuitton, Atlantis BB

Marks & Spencer torba Možda vas zanima Chic Marks & Spencer torba koja izgleda dizajnerski ponovno je na zalihama! Rubrika Moda Moda
Photo: Louis Vuitton

Komentari 0