Moda

Nine de Lancel: Torba za sve prilike

Partner za njezin prvi modni pohod, prvu kasnu noć, sa Nine može ići svugdje...

Ninemodel idealan za mlađe generacije bezprijekornog modnog ukusa uklopit će se u svaki modni stil te postati savršena suputnica. Nasljednica je kultne Else koja je bila vladarica tržišta u 80' tim godinama i od koje je preuzela prstenove koji povezuju tijelo i remen torbe.
Nine torba dostupna je u tri varijante:
Najveća oblikom podsjeća na jahačke torbe sa velikom klapnom što se vješaju o sedlo, ona srednje veličine kvadratnog je oblika i zatvara se trokutastom klapnom,  te manja varijanta torbe koja se zatvara patentnim zatvaračem idealna za dnevne i večernje izlaske.

 | Autor: arhiva arhiva
Nineje ključ koji otvara vrata u Lancel. Nosi sva obilježja kuće Lancel; od zaštitne prepoznatljive crvene boje u koju je obojana koža iguane, do uzorka, šava i rubova obojenih kontrastnom bojom.
Linija Nine ima detalje od vrhunski obrađene talijanske teleće kože visokog sjaja i blještavog metala, nadahnute sitnicama kakve djevojke skupljaju, igraćom kockom s utisnutim imenom kuće, velikim slovom L iz loga i kožnim pomponom koji veselo poskakuje u hodu.
Lancel Nine nije samo lijepa i kvalitetna, već i praktična torba. Ima magnetske kopče i patent zatvarače, klapne, te nekoliko unutarnjih i vanjskih džepova u koje stane sve potrebno pa čak i svaka tajna.
Remen torbe je podesiv po dužini kako bi bila jednako praktična ženama različite visine i građe.
Uz Nine torbe Lancel nudi i popratne asesoare istog imena, manji i veći novčanik, preklopnu mapu i torbu za laptop, te pismo torbu za večernji izlazak.
Uz prepoznatljivu Lancel crvenu, Nine i njezini prateći asesoari dostupni su u konjak, nebo plavoj, crnoj te boji patliđana.
Uz Nine savršen stil u pokretu!

Photo: arhiva

Komentari 0