Moda
Nina Badrić

Nina Badrić složila je odlični outfit prepun uzoraka, a posebno nam se sviđaju dizajnerske sandale

  • Naša pjevačica cijelo je ljeto odmarala na predivnom Hvaru te nas oduševljavala svojim odličnim stylinzima, što se nastavilo i nakon njenog povratka u Zagreb
  • Nina je tako na svojem Instagramu u živopisnom outfitu u kojem je spojila razne boje, uzorke i materijale obznanila da je ponovno u Zagrebu
  • Ninina modna kombinacija čini nam se kao idealan odabir za dnevni outfit koji lako možemo prenijeti i u večer

Nina Badrić uvijek pomno bira svoje outfite, a nakon mnogobrojnih s Hvara, gdje je provela ljeto, s povratkom u Zagreb, nastavlja s odličnim odabirima.

Na fotografijama kojima nas je obavijestila da se vratila u Zagreb, Nina nosi modnu kombinaciju prepunu boja i uzoraka. Uz košulju u nježnoj svjetloplavoj boji, Nina je kombinirala bijeli sako s tankim prugicama, dok se s hlačama odlučila za totalno drugačiji i apstraktni uzorak u narančastim i smeđim nijansama na modelu od lagane tkanine s blago zvonolikim nogavicama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pamela Badžek Možda vas zanima U crno-bijelom outfitu Pamele Badžek satenska je suknja zvijezda, a Chloé torbica odličan modni dodatak Rubrika Moda Moda

Ipak, najviše pozornosti privukle su njene Manolo Blahnik Munir sandale, u nježnoj puderastoj boji, no s ukrasnim okruglim detaljima u crnoj, bijeloj i ružičastoj boji!

Manolo Blahnik sandale | Autor: net-a-porter net-a-porter Foto: net-a-porter, Manolo Blahnik, Munir sandale, (sad 422,50 eur)

Predivan model sandala sa stožastom potpeticom inače je inspiriran živopisnim radom apstraktnog umjetnika Vasilija Kandinskog, a jedva čekamo vidjeti kako će ih Nina još uklopiti u svoje modne kombinacije!

kardigan Možda vas zanima Stiže sezona kardigana, a ovih 5 outfita s kradiganom možemo beskonačno vrtjeti u krug! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @badrich
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cheryy

    hrvatska penzija za cipele......