Moda
Nina Badrić

Nina Badrić proljeće je proslavila u Marella haljini i obožavanim Chanel cipelama!

  • Malo uranjeno stiglo vrijeme za lagane haljine, a Nina Badrić odabrala je jednu iz kolekcije brenda Marella
  • Cvjetni uzorak na tamnoj podlozi sjajno pristaje Nini, a pjevačica je haljinu kombinirala i s dizajnerskim cipelama
  • Dio njenog dnevnog outfita bila je i velika torba u trendy boji!

Nina Badrić u svojim modnim kombinacijama uvijek ima zanimljive komade, a tako je bilo u ovom njenom proljetnom outfitu, u kojem je spojila i trendy i klasične odabire. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nosila je midi crnu haljinu iz kolekcije brenda Marella, koja je dio nove kolekcije te je ukrašena bezvremenskim proljetnim printom - cvijećem i to u bijeloj boji u kombinaciji s narančastom. Košulja haljina od lagane tkanine na struku ima i nabrani detalj koji lijepo naglašava figuru te izrez na jednoj strani, a Nina je haljinu kombinirala s upečatljivim modnim dodacima.

Marella haljina | Autor: About You About You Foto: About You, Marella haljina (245,00 eura)

Uz crne sunčane naočale, nosila je i veliku torbu preko ramena, u najpopularnijoj boji sezone, crvenoj, dok je za cipele odabrala uvijek chic kultne Chanel balerinke od tvida, u kombinaciji nježno ružičaste i crnog zaobljenog vrha!

Ninin outfit odličan je primjer ležernog, ali elegantnog stylinga za topli proljetni dan te nam može poslužiti i kao izvrsna modna inspiracija!

Anastazija Makjanić Možda vas zanima Anastazija Makjanić nosi divnu haljinu s Asosa, pronašli smo slične Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @badrich

Komentari 0