Moda

Ne, Zara nije počela prodavati plišance, ovo je njihova nova torbica

  • Naučeni smo već da španjolski brend iznenađuje katkad i vrlo neobičnim dizajnom
  • Zarina torbica nas kao vremenskim strojem vraća u djetinstvo
  • Plišani medo kojeg smo voljela sad je pretvoren u slatku torbicu za nošenje preko tijela

Nema mjesta čuđenju pri pogledu na ovog plišanca koji to nije. Ne, Zara se nije počela baviti prodajom igračaka, a ne treba previše razbijati glavu niti time kakva im je pak to torbica. I jesu li dizajneri poludjeli i što to radi na ženskom odjelu kad spada na dječji? Pogrešno, razmišljanje, možemo reći, a misli to očito i španjolski brend.

Zarin inovativan dizajn torbi je uvijek u svom najboljen izdanju i sigurni smo da će se sve zaljubljenice u slatke stvarčice, nostalgičarke i vječne djevojčice izjasniti "za" kad je ova torbica u pitanju. Pa to je jedan medeni medo, kakvog smo sigurno imali i voljeli u djetinstvu... A ni sad ne želimo baš uvijek biti odrasle, zar ne?

Zara se itekako dobro pripremila za najveći trend ravnih cipela ove godine, ima prekrasne modele

 | Autor: Zara Zara 39.95 eura

cipele s kvadratnim vrhom Možda vas zanima Zarine elegantne lakirane cipele jaaako podsjećaju na popularne Celine štikle Rubrika Moda Moda

Doduše, ovaj dolazi s Divljeg zapada, Zara mu je dodala kaubojski šešir, maramu oko vrata i prsluk inazvala ga Cowboy Bear. Riječ je o minijaturnoj torbici s dugačkim remenom za nošenje preko tijela. Remenu se može podešavati duljina, može ga se i skinuti s torbice, a torbica se otvara na medinim leđima. I doista je malena, 28 x 7 x 12 cm. Cijena baš nije mala za ovu "igračkicu" - 39.95 eura.

Unatoč svemu, odgovorno tvrdimo da je premedena. Pogledaj samo te okice i nos u obliku srca! Kako ti se sviđa Zarina nova zvijezda, teddy torbica?

 | Autor: Zara Zara 39.95 eura

Photo: Zara

Komentari 0