Moda

Ne propustite priliku upoznati dizajnericu Silviju Gattin

U subotu, 3.12. u Zagreb dolazi austro-hrvatska dizajnerica koja će vas odmah osvojiti

Silvia Gattin je austro - hrvatska modna dizajnerica & netipična jarčica koja voli avanture, slobodu, putovanja, modu i tradicionalne patterne u modernim izdanjima. Dakle - spajati naoko nespojivo.

 | Autor: Silvia Gattin Silvia Gattin Njezine stvari pričaju priče o ljudima koji su ih izradili; samozatajnim zanatlijama koje obilazi i upošljava po dalekim zemljama poput Indije, Maroka i Tajlanda, kako bi njihov rad promovirala izvan granica u kojima nastaje. Na taj način ih potiče da ne zapostave svoja drevna znanja i vještine, a onima koji onda nose odjeću / obuću ili kupuju stvari za kuću (pa čak i pse!) daje priliku da posjeduju jedinstveni komad s pričom koja je zapravo priča - o ljubavi prema ljudima, ručnoj izradi, dizajnu, kreativnosti, suradnji, ljepoti različitosti, očuvanju starih zanata te njihovoj umjetničkoj, ali i nosivo - uporabnoj vrijednosti.

 | Autor: Silvia Gattin Silvia Gattin Iskoristite jedinstvenu priliku & upoznajte Silviu! Doživite & isprobajte njezine stvari uživo uz čašu pjenušavog vina i zalogaje koje priprema Apetit City restoran, ove subote, 3.12., od 11 do 15 sati, u LeBand Concept Storeu, Obrtnički prolaz 1 u Zagrebu. Nemojte propustiti ovu autentičnost, raznolikost & ljepotu koja toliko odskaće od svega što se nudi na modnoj sceni kod nas i u inozemstvu, a sve po Christmas Sale cijenama!

 | Autor: Silvia Gattin Silvia Gattin

Photo: Silvia Gattin

Komentari 0