Moda
Foto: A'marie, Kika jakna u boji vanilije

Ne možemo vjerovati da je ovo jakna domaćeg brenda: Od izvedbe do stila sve podsjeća na francusku modu

  • Stiglo je proljeće, a s njim i nove jakne koje biramo za svoje modne kombinacije
  • I dok se trendovi za proljeće mijenjaju velikom brzinom, rado se odlučujemo za komade koji su vječni i neprolazni
  • Jednu od takvih jakni pronašli smo u novoj kolekciji domaćeg brenda A'marie

Iako se temperature danju sve češće penju iznad 20 stupnjeva, ne možemo odoljeti dodavanju dobre jakne u svoju garderobu. S dolaskom proljeća mijenja se modni trendovi, mijenjaju se boje koje se nose, ali i stilovi jakni. Koliko god nam se oni sviđaju, ipak više naginjemo komadima koji su vječni, klasični i kvalitetni. Jednu prekasnu jaknu smo pronašli u novoj kolekciji domaćeg brenda A'marie, a prepuna je detalja koje volimo i uz koje se osjećamo ženstveno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A'marie (@amarie_official)

Riječ je o jakni koja je predstavljena prije nekoliko dana, a stilski je "veoma A'marie". Dizajnerica Anamarija Brkić uvijek je vjerna profinjenim siluetama koje u isto vrijeme odišu ženstvenosti i cool girl vibrom. Jaknu u modelu Kika bismo opisali kao spoj tihog luksuza s boho estetikom s obzirom na tri velika gumba u zanimljivom uzorku kornjačevine. Uz njih, na jakni su zanimljiv detalj i puff rukavi koji su ovoga proljeća poseban trend, a do sada smo ih viđali samo na bluzama i haljinama pa ovo jaknu čini posebnom. 

Foto: A'marie, Kika jakna u boji vanilije | Autor: A'marie A'marie Foto: A'marie, Kika jakna u boji vanilije Foto: A'marie, Kika jakna u boji vanilije | Autor: A'marie A'marie Foto: A'marie, Kika jakna u boji vanilije

Jakna Kika dokazuje još jednom kako je boja vanilije klasika koja ne izlazi iz mode, a ovoga proljeća uvukla se u kolekcije svih brendova i jedna je od najpopularnijih nijansi. Uski kroj jakne također je veoma popularan u eri tihog luksuza koja naglašava ženstvenost i kojoj se sve više teži na modnoj sceni. Jakna A'marie brenda izrađena je od pamuka, a cijena joj je 490 eura i dostupna je za narudžbu na web trgovini brenda. 

Foto: A'marie, Kika jakna u boji vanilije | Autor: A'marie A'marie Foto: A'marie, Kika jakna u boji vanilije

Photo: A'marie

Komentari 0