Moda
zelena limeta i intenzivno ružičasta

Najpopularnija kombinacija boja ljeta donosi pravu eksploziju pigmenta

  • Ove sezone color blockingom dominiraju pravi boosteri boja
  • Limeta zelena i intenzivno ružičasta savršeno idu zajedno
  • Saznaj kako stilizirati ovaj boost boja, od haljina i topova do detalja poput sunčanih naočala i torbi

Ljeto je period kada se potpuno opustimo i uživamo u eksploziji boja, a ove sezone modni trendovi donose pravu injekciju dopamina! Kombinacija boja koje stvaraju savršeno razigran, a istovremeno iznimno chic styling su limeta zelena i intenzivno ružičasta, poznata kao i bubblegum pink (boja žvakaće gume). Poznate svjetske influencerice već su objeručke prigrlile ovaj trend, a iako ove dvije boje zajedno možda zvuče kao nešto na što se treba naviknuti, one savršeno idu zajedno.

zelena limeta i intenzivno ružičasta | Autor: Instagram@leoniehanne Instagram@leoniehanne

Posljednjih sezona dominirali su prirodni tonovi i klasični komadi, ali s obzirom na to da nam je već svima dosta suzdržane palete boja, ne iznenađuje što je sve popularniji njihov apsolutni kontrast. Boja limete i bubblegum pink odvažne su nijanse zelene i ružičaste koje će učiniti da tvoj outfit zablista uz maksimalnu pigmentaciju. Ljetna kombinacija boja koja podsjeća na sladoled i koktele rijetko koga će ostaviti ravnodušnim.

Ulična moda Možda vas zanima Ova prolaznica ne boji se boja, a njezinim outfitom dominira it boja ciklame! Rubrika Moda Moda

limeta i intenzivno ružičasta | Autor: Zara/Bershka/Mohito Zara/Bershka/Mohito S lijeva na desno: Zara (499,00 kn), Bershka (179,90 kn), Mohito (259,90 kn)

Najčešći mit je kako se intenzivne boje teško kombiniraju za svakodnevne kombinacije, ali to nije istina. Svi oni koji se usude eksperimentirati s bojom limete i ružičastom bit će nagrađeni iznenađujuće cool izgledom. Od stiliziranja klasičnih komada poput zelenog pulovera s ružičastim sakoom, sama doza novog kolorita diže look na novu razinu. Jednako tako, možeš iskombinirati ružičaste hlače s limeta crop topom i spremna si za večernji izlazak!

zelena limeta i intenzivno ružičasta | Autor: Instagram@nxcv.a Instagram@nxcv.a

Ključ sjajnog izgleda leži u tome što ne postoje pravila. Želiš čitavi gornji dio stylinga u ružičastoj, a donji u zelenoj boji? Može! Jednako tako, možeš se poigravati slaganjem boja prema „rasporedu“. Primjerice, top u ružičastoj, suknja u zelenoj, sandale opet u ružičastoj i sunčane naočale u zelenoj boji.

zelana limeta i intenzivno ružičasta | Autor: Mango/Reserved Mango/Reserved S lijeva na desno: Mango (249,90 kn), Reserved (239,90 kn), Stradivarius (79,90 kn)

Mogućnosti je bezbroj! Ako ipak preferiraš malo suptilniji modni izričaj, možeš jednostavno popratiti svoj outfit cool dodacima kao što su sunčane naočale, sandale ili torba u ovim trendi bojama.

Photo: Instagram@victorialazaruk

Komentari 0