Moda

Najmekše lice osobnog stila: Čupave zimske radosti

Ove zime krzneni detalji su neizostavan komad svake trendseterice, a nalaze se na torbama, jaknama pa čak i cipelama

Nedavno sam naletjela na genijalan prsluk - krzneni, naravno, kakav želim već nekoliko godina. Ima kapuljaču, dugačak je do pola bedara, topli, tamnoplavi, jedna divna duboka nijansa. I jako grije, pozitivno sam se iznenadila. Imam osjećaj da je potraga za idealnim krznjakom nešto kao ona za najtrapericama. Posvuda su, ali od njega želimo da bude - savršen.

 | Autor: arhiva arhiva

Jedna moja frendica voli one koje možeš češljati, druga bi neki kratko šišani, treća da je u jarkoj boji. Budući da ih ova sezona nudi u masu varijanti, mislim da će svaka od njih doći na svoje. Da stvar bude zabavnija, hit su i dalje pufasti pomponi, krase naše omiljene modne dodatke. Stvarno ih ima posvuda, vidjela sam ih po drogerijama, i to u svim bojama. Tu smo kao klinke - moja Bruna (6) ima tri ta pompona, vješa ih po sobi, baš daju neki razigrani dojam.

 | Autor: arhiva arhiva

A ako poželite klasiku i ozbiljnost, tu su predivni bež i crni vuneni kaputi koji imaju ovratnik od krzna (neki se čak daju skinuti) ili debeljuškasti šalovi koji se mogu spojiti (čičak-sistem), taman ispod vrata. Za eklektičan stil idealni su oni u bojama te u kombinaciji od nekoliko kontrastnih nijansi.

 | Autor: arhiva arhiva

Umjetno krzno, zahvaljujući tekstilnoj tehnologiji, danas može izgledati jako slično pravom, biti supermekano i kvalitetno. Da stvar bude bolja, može imati neku slikariju, lika koji krznjak čini totalno drukčijim od drugih...

 | Autor: arhiva arhiva

Ostavila je ta tekstura “granny-style” dane iza sebe, sada je uz sve ulične modne trendove i načine kreiranja apsolutni chic. 

Photo: arhiva

Komentari 0