Moda

Najljepše party torbice iz aktualne ponude high street brendova

Osim što su vrlo praktične za izlaske i partyje, ove torbice zagarantirano podižu cijeli outfit u svega nekoliko sekundi. Donosimo ti naše favorite iz high street dućana

Blagdanska i party sezona već nam opasno kuca na vrata i, ako već nisi, pravo je vrijeme da svoj ormar upotpuniš odjevnim komadima i modnim dodacima prikladnim za to razdoblje. Osim šljokičastih haljina, blejzera i topova, predlažemo ti da nabaviš i novu torbicu koja će upotpuniti baš svaki blagdanski stajling.

Od elegantnih crno-zlatnih do baršunastih, šljokičastih, srebrnih i krznenih, ponuda party torbica ove je sezone bolja nego ikada prije. Zavirile smo u aktualnu ponudu high street dućana u pronašle nekoliko neodoljivih modela. Otkrij ih u nastavku: 

1. Crno-zlatne torbice

Istovremeno klasična, moderna i elegantna, mala crna torbica jedan je od modnih dodataka od kojega nikada nećemo odustati. Izuzetno jednostavna za kombiniranje, crna torbica odlično će se uklopiti u sve blagdanske outfite, a mi ti predlažemo modele upotpunjene zlatnim detaljima koji će stajlingu dodati dozu željene elegancije. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (349,90 kn); Pull & Bear (99,90 kn); Mango (299,90 kn)

2. Torbice s perlicama

Baš kada smo mislili da smo vidjeli baš sve komade s perlicama ove sezone, u fokus su nam se uvukle divne torbice upotpunjene upravo njima. Komadi s perlicama popularni su već neko vrijeme, a svoju kulminaciju doživljavaju upravo sada, u blagdanskoj sezoni, kada i naši stajlinzi odišu dozom glamura. Uklopi ih u svoje outfite i zablistaj na svim blagdanskim druženjima. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: H&M (184,99 kn); Mango (349,90 kn); Zara (299,90 kn)

Možda vas zanima Nećeš vjerovati koja je boja laka za nokte hit za ove blagdane! Ne, nije crvena! Rubrika Beauty Beauty

3. Krznene torbice

Umjetno krzno nalazi se u samom vrhu trendova u zimskoj sezoni, kraseći mnoštvo odjevnih komada, obuće, ali i modnih dodataka. Uz nezaobilazne kapute, posebno su neodoljivi i primjerci krznenih torbica koje ćeš odmah poželjeti u svom ormaru. Bilo da se odlučiš za model u boji koji će biti 'statement' dodatak svakoj kombinaciji ili odabereš klasični crni model, s krznenom torbicom nikako nećeš pogriješiti!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull & Bear (169,90 kn); H&M (147,90); Stradivarius (119,90 kn)

4. Baršunaste torbice 

Posljednjih nekoliko sezona baršun se istaknuo kao jedan od najjačih trendova za hladnu sezonu, a svoj put pronašao je i do torbica koje ove jeseni i zime dolaze u najrazličitijim bojama i modelima. Baršunaste torbice odlično će se uklopiti u svako blagdansko druženje, bilo da se radi o obiteljskoj večeri ili novogodišnjem tulumu s prijateljima, a možeš ih iskoristiti i za unošenje glamura u ležernu svakodnevicu.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (199,90 kn); Mango (299,90 kn); Pull & Bear (129,90 kn)

Možda vas zanima Znaš li koja je savršena torbica za tvoj horoskopski znak? Rubrika Moda Moda

5. Srebrne torbice

Uz klasičnu crnu boju, u blagdanskoj se sezoni na mnoštvu modnih dodataka pojavljuje i srebrna boja koja naglašava profinjenost i eleganciju. Blagdansko ozračje koje se već naveliko osjeti odlično je vrijeme da srebrne primjerke torbica uklopiš u osmišljene outfite i zablistaš u najboljem izdanju. Ako još uvijek nisi nabavila svoju srebrnu torbicu, pogledaj naše favorite iz aktualne high street ponude. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: H&M (184,99 kn); Bershka (149,90 kn); Pull & Bear (129,90 kn)

Photo: Miss7/PR

Komentari 0