Moda

Najbolji modeli cipela za svaku dužinu suknje

Duge, kratke, široke, uske, plisirane... Suknje su jedan od omiljenih odjevnih komada, no znaš li uz koju ih je obuću najbolje kombinirati? Otkrivamo ti u nastavku

Zbog svoje jednostavnosti i lakoće kombiniranja, suknje su neizostavni modni komad u ženskim ormarima. No, kako bi svojom suknjom postigla maksimalan efekt, bitno je znati koji tip obuće ide uz različite dužine suknji. Uz pomoć ovih korisnih savjeta više nećeš imati problema s kombiniranjem:

1. Mini suknje

Ova dužina suknje pristaje uz gotovo svaki model obuće, no najbolji efekt postići ćeš ako svoju mini suknju kombiniraš uz ravne sandale, obuću s niskim potpeticama, balerinke ili tenisice. U hladnijim mjesecima odlično će pristajati uz čizme do iznad koljena, a svakako izbjegavaj modele do gležnja koje će ti vizualno skratiti noge. Štikle su poželjne u kombinaciji s mini suknjom, ali pripazi na visinu pete i dužinu suknje kao ne bi postigla neželjeni vulgarni izgled. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

2. Suknje do koljena

Suknje dužine do koljena odlično pristaju i uz ravnu obuću i uz štikle. Dok ćeš s ravnom obućom postići ležerniji izgled, štikle će ti pomoći u tome da vizualno produžiš svoju figuru i dodaš si nekoliko željenih centimetara. Isto pravilo za čizme vrijedi i ovdje - čizme do iznad koljena apsolutno su poželjne, dok bi one do gležnja trebala izbjegavati. Naime, osim što će ti vizualno skratiti noge, u ovoj kombinaciji mogle bi te i "proširiti".

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

3. Suknje ispod koljena

Ova dužina suknje najbolje pristaje na obuću s visokim potpeticama jer ravna obuća u ovoj kombinaciji vizualno skraćuje figuru. Bilo da je riječ o sandalama, cipelama, čizmama ili natikačama, bitno je samo da imaju visoke potpetice ili platformu. S njima sigurno nećeš pogriješiti!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Savršena suknja koju iz ljeta obavezno prenosimo u jesen Rubrika Moda Moda

4. Midi suknje

Midi suknje neizostavni su komadi u ormarima trendseterica pa ih često viđamo u njihovim kombinacijama. Ako si i ti ljubiteljica ovog trendi modela, trebala bi znati da ih je preporučljivo nositi u kombinaciji s obućom s visokim potpeticama, ali odlično pristaju i uz ravne sandale te tenisice. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

5. Maksi suknje

Maksi suknje ne pristaju svima, ali pristaju uz baš sve modele obuće. Njihova prednost je što u potpunosti prekrivaju noge pa se obuća uglavnom ne vidi. Stoga tenisicama ili nekim udobnim ravnim cipelama daj prednost kad trebaš puno hodati, a štikle biraj za izduživanje figure i dodavanje nekoliko centimetara svojoj visini. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0