Moda

Must have: Komadi koje svaka poslovna žena mora imati

Odlazak u shopping ovih dana mogao bi postati najbolji potez koji ste napravili u svojoj karijeri

Ne dopustite da vam sivilo i monotonija u kojem radite polako (ali sigurno) ubije vaš profinjen stil. Kojim god poslom se bavili moguće je biti u trendu čak i od 9 do 17 koliko god vam se to možda činilo teško. No, umjesto da (baš kao i svaki dan) posegnete za trapericama i najobičnijom košuljom koju pronađete, vrijeme je da u svoju garderobu uvrstite i ova četiri komada:

Torba

 | Autor: arhiva arhiva

U posljednje vrijeme ulicama vladaju bucket modeli, a njihova glavna (i vama omiljena) karakteristika sasvim sigurno je praktičnost. Dovoljno je velika da u nju ubacite sve sitnice koje bi vam mogle zatrebati tijekom cijelog dana (da, stane čak i mali kišobran koji vas je toliko puta spasio od iznenadnog pljuska), a opet nećete "zaraditi" oštećenje kralježnice ili istegnuće mišića ako je nosite nekoliko dana za redom.

Sako  | Autor: arhiva arhiva

Ne postoji bolja investicija od ulaganja u dobar, klasičan model obožavanog sakoa zbog kojeg će svaka odjevna kombinacija (pa čak i obične traperice) izgleda poslovno i nevjerojatno elegantno.

Ono najbolje, jednako dobro izgleda s hlačama, suknjama ili čak haljinama. Naravno, dopušteni su svi materijali i gotovo sve boje!

Cipele

 | Autor: arhiva arhiva

Ključ za pronalazak udobnih cipela na petu u kojima ćete bez problema moći provesti cijeli dan je upravo u peti srednje visine. Osim toga, uvijek dajte prednost cipelama u bezvremenskoj "nude" nijansi koje pristaju uz apsolutno sve.

Naravno, umjesto modela koji su preko noći postali hit, odaberite one klasične.

Suknja

 | Autor: arhiva arhiva

Umjesto klasične crne suknje koju nosite već godinama (a bez problema bi je mogla nositi i vaša baka) odaberite model u jednako elegantnoj, ali barem malo odvažnijoj tamnoplavoj nijansi.

Ako se želite u uredu istaknuti svojim istančanim smislom za modu bez straha posegnite za svilenim modelom koji je dovoljno poslovan, ali opet drugačiji i profinjeniji od pamuka i sličnih materijala.

 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0