Moda

Modni peteroboj: Koja je od prolaznica najbolje iskombinirala bijele tenisice? Otkrij nam u anketi

  • Pred tobom je novi zadatak! Ovoga puta trebaš nam otkriti koja je prolaznica najbolje u svoj stajling ukomponirala bijele tenisice
  • Točnog odgovora nema, želimo samo čuti tvoje mišljene! A svoj glas možeš dati u anketi koja se nalazi na kraju članka
  • Za mnoge dame je proljetna garderoba nezamisliva bez para bijelih tenisica. Možeš ih kombinirati na različite načine, a pogledaj kako je to učinilo ovih pet prolaznica

Bijele tenisice kraljice su proljeća! Obožavamo ih zbog njihove praktičnosti i činjenice da ih je vrlo lako kombinirati s različitim modnim komadima. Ovoga puta smo odlučile pogledati kako su to učinile prolaznice na domaćim ulicama. Koja je po tebi odabrala najbolju kombinaciju? Otkrij nam u anketi koja se nalazi na kraju teksta.

Možda vas zanima 6 savjeta uz koje će tvoje omiljene tenisice ostati čiste i što dulje kao nove Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

1. Urbani đir

Mlada prolaznica koju smo uočili na zagrebačkim ulicama odlučila je svoj par bijelih tenisica spojiti s crnim trapericama 'mom' kroja i narančastom hudicom, odnosno sportskom majicom s kapuljačom. Ovaj mladenački urbani stajling upotpunila je zanimljivom crnom jaknom s podesivim rukavima, zahvaljujući kojima se doima poput moderne pelerine.

Modnu kombinaciju je nadopunila jednostavnim, ali efektnim modnim dodatcima - sunčanim naočalama i prozirnom ručnom torbicom.

Dvije su prolaznice svoje ultramoderne modne kombinacije upotpunile dizajnerskim torbicama

 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

2. Omiljena kombinacija sa suknjom

Bijele tenisice su jedan od modela obuće koji vrlo rado nosimo uz duže suknje, a jedan takav primjer pokazala nam je i prolaznica koju smo uočili na splitskim ulicama. Plisiranu suknju bež nijanse kombinirala je s bazičnom bijelom majicom i kratkom traper jaknom. Stajling je upotpunila modnim dodatcima s istaknutim zlatnim elementima. P.S Ovdje možeš otkriti najbolje modele cipela za svaku dužinu suknje.

 | Autor:

3. Iskidani traper is not dead

Našoj tezi o tome kako se hlače s prorezima vračaju na velika vrata modnog svijeta u prilog ide i fotografija prolaznice koju smo zamijetili u šetnji središtem Zagreba. Ona je bijele tenisice odlučila spojiti upravo s ovim traženim modnim komadom, a pridodala im je i dva komada u bijelim nijansama - dolčevitu i dugački kaput.

Narančasti prsluk i sunčane naočale s plavim staklima razigrale su ovu koloristički mahom monotonu kombinaciju. A da ništa nije prepušteno slučaju pokazuje nam i to da se crna torbica izvrsno slaže s naglašenim potplatom tenisica.

Tri su prolaznice hrabro pokazale koljena i dokazale da ovaj modni komad nije mrtav

 | Autor:

4. Elegantne hlače i natkošulja?

Kada smo kod megapopularnih odjevnih komada, onda svakako vrijedi spomenuti i stajling mlade Zadranke. Ona je bijele tenisice spojila uz elegantne crne hlače, plavu košulju i dužu kariranu natkošulju. Upravo su natkošulje odjevni predmeti iz zimskih kolekcija koji su uspješno dočekali i proljetne mjesece. Štoviše, popularnije su no ikad!

 | Autor:

5. Poslovna elegancija

Ovu fotografija dobro je poznata našim vjernim čitateljicama. Naime, koristili smo je ikada smo pisali o popularnosti određenog modela Louis Vuitton torbe na zagrebačkoj 'špici'. Ipak, ovoga puta ćemo se osvrnuti na prolaznicu koja je bijele tenisice uklopila u elegantno poslovno izdanje. Koloristički neutralan temeljen na spoju poslovnih hlača, bijele košulje, dugačkog mantil kaputa i kožnih tenisica upotpunjen je ženstvenim detaljima poput marame, puderaste torbice i zlatnog nakita.

A sada je red na tebi, reci nam koja te dama osvojila svojim stajlingom?

 

 

 

 

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0