Moda

Mekane UGG wireless slušalice su sve što nam treba za zabavu kad je vani ciča zima

Osim što ih volimo zbog toplih čizama, brend UGG uvijek oduševi s s blagdanskom kolekcijom. Ovaj put za oko su nam zapele slušalice-štitnici za uši i to ne bilo kakvi. Riječ je o wireless slušalicama koje jednako dobro izgledaju, zvuče, ali i griju u isto vrijeme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UGG® (@ugg)

Ovi mekani štitnici za uši od ovčje kože savršeni su za ljubitelje glazbe, a da pritom i estetski dobro izgledaju. Uz ugrađene bežične slušalice, prava ovčja koža otporna na vodu s prepoznatljivim UGG logom oduševiti će svakoga i pritom će izgledati vrlo trendi. Baš poput UGG čizama, tako i ove slušalice dolaze u četiri različite boje; smeđoj, crnoj, sivoj i svijetlo smeđoj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CASS 🌞 (@cassndras)

Idealna su ideja za poklon za nadolazeće blagdane, ali i kao poklon sebi, da nas ugrije i zabavi tijekom zimskih mjesci. 

 | Autor: ugg.com ugg.com Foto: UGG, slušalice (125 eura)  | Autor: ugg.com ugg.com Foto: UGG, slušalice (125 eura)  | Autor: ugg.com ugg.com Foto: UGG, slušalice (125 eura)

Izumljene su vodootporne slušalice! Od sada svoje omiljene pjesme možeš slušati i dok se kupaš u moru ili bazenu Možda vas zanima Tko želi vodootporne slušalice? Od sada omiljene pjesme možeš slušati i dok se kupaš i roniš u moru Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @agulax

Komentari 0