Moda

Mangov kombinezon ima paprenu cijenu, no ostalo je samo nekoliko komada. Gotovo se rasprodao

Nisu ni high street trgovine samo niska cijena. I u njima ima izuzetnih komada, bilo po materijalu, na primjer od prave kože, ili po dizajnu, luksuzna izgleda i posebnom. Sve to vrijedi za dvobojni kombinezon iz Manga za koji na stranici, u veličinama koje začudo još nisu rasprodane stoji: "Zadnjih nekoliko artikala!". Povjerovat ćemo, unatoč cijeni koja je za španjolski high street brend ipak visoka. Povjerovat ćemo i jer je riječ o prekrasnom dizajnu, premda je ovo komad koji ne bi kupila svaka žena. 

Osim finoće izrade izdvajaju ga upadljive blok boje, i to kakve: kao krv crvena te intenzivna pink nijansa. Predivan spoj premda ponešto smion - mora vam biti jasno da će oči biti uprte u vas dok nosite ovaj komad... Čista elegancija i trend.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Gornji dio čini ružičasti korzet koji je prošiven gustim šavovima, bez naramenica te otkriva leđa do ispod struka i dobar dio prsa. S druge strane, kruti, u špic kroj sprijeda ističe grudi - sjećaš li se Gaultierovih korzeta? Podsjetio nas je na njih. Osim što je ispod i malo cut out detalj. Nogavice su duge, duge, obožavala bi ih Victoria Beckham kojoj se ispod hlača nikad ne vide cipele, ma kako visokih potpetica bile.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Riječ je o Mangovoj capsule kolekciji odjevnih predmeta ograničenog izdanja; izrađeni su, pa tako i ovaj kombinezon, od najboljih tkanina i s velikom pažnjom tako da je završna obrada vrhunska. Pa, kad se sve zbroji i oduzme, cijena od 300 eura ne treba čuditi. Dvobojni kombinezon svakako pripada ekskluzivnim predmetima, dizajniranima za najposebnije događaje i prigode i kao takvog ga brend predstavlja. Čeka li te koji takav događaj, da zablistaš u osebujnoj ružičasto-crvenoj kombinaciji?

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Photo: Mango outlet

Komentari 0