Moda

Ma, tko je vidio pratiti pravila: Kopirajte odvažni look blogerice

Ako vam je itko rekao da ne možete nositi trenirku i haljinu od tila, slobodno mu održite lekciju i pokažite street style fotografije

Znate one situacije kad samo “skoknete” do kioska ili dućana ispred kuće pa na sebi nosite nevjerojatne kombinacije tajica, majice na kapuljaču iz osnovne škole, natikača na čarape... Čini se kako to sve ponekad može izgledati vrlo stajliš. Ako vam se možda učinilo da modna pravila nalažu kako se gornji dio trenirke ne može nositi s tilastom haljinom (preko hlača), razmislite ponovno.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Blogerica Miu nosi ljubičasto-plavu “hoodicu” preko tilaste haljine u jarkoplavoj nijansi. I kao da to nije dovoljno, kao detalje izabrala je metalik ružičaste cipele i žutu torbicu. Izgleda da je sve stvar stava, pa ako mislite da nešto možete “isfurati”, čini se da sve prolazi. Kao inspiracija može vam poslužiti Diorova bajkovita kolekcija dostojna princeza.

 | Autor: Getty Images Getty Images

U klasične krojeve okupane šljokicama teško da se nećete zaljubiti. Protutežu ovim bajkovitim kreacijama rade kožnate beretke i chokerice koje su još jedanput dokazale da se znaju “snaći” u svakom stylingu.

 | Autor: arhiva arhiva Majica, topshop.com, 273 kn

 | Autor: arhiva arhiva Suknja, Needle&Thread, net-a-porter.com, 189 eura

 | Autor: arhiva arhiva Cipele, Zara, 549,90 kn

Photo: Getty Images

Komentari 0