Moda
Luksuzno ljeto u svilenim Croata šalovima Luksuzno ljeto u svilenim Croata šalovima Luksuzno ljeto u svilenim Croata šalovima Luksuzno ljeto u svilenim Croata šalovima

Luksuzno ljeto u svilenim Croata šalovima

Žene se svake godine iznova zaljubljuju u nježne motive Croata šalova, a ove godine IN su motivi japanske trešnje

Cvijet trešnje se u Japanu naziva sakura i u sebi sjedinjuje brojna simbolička značenja pojmova kao što su život, hrabrost, sreća, ženstvenost… Ona apsolutno očarava svojim procvalim krošnjama čije latice boje nebo i okoliš u nježno ružičastu boju, a grane dodiruju tlo ostavljajući nestvaran dojam cvjetnog oblaka.

 | Autor: Croata Croata

Baš takav dojam ostavlja i svileni, ručno šivani CROATA šal koji odiše ženstvenošću, elegancijom, nježnošću i luksuzom. Poznajete li ženu koja ne voli nježan dodir svile oko vrata? Naravno da ne. Razlog tome je vrlo jednostavan - postoji neka neobična veza između nas žena i nježnog svilenog šala. On je taj ''it'' dodatak za kojim osjećamo iznenadnu žudnju očarane njegovom elegancijom, teksturom i bojama, a pastelne boje šala s motivom japanske trešnje oduševit će svaku romantičnu kraljicu.

 | Autor: Croata Croata

Croata svileni šalovi izrađeni su od 100% visokokvalitetne svile i ručne su izrade, a posebna pozornost posvećena je dizajnu kreiranom u vlastitom dizajnerskom studiju. Šal je nezaobilazan modni dodatak u poslovnim i ležernim ljetnim kombinacijama, pogotovo ako želite na jednostavan, a opet upečatljiv način postići onaj wow efekt!

 | Autor: Croata Croata

Photo: Croata

Komentari 0