Moda
converse

Kultne Starke imaju novo lice i već su postale pravi modni hit!

  • Converse model Chuck All Star, u Hrvatskoj najpoznatiji kao Starke, dobio je novo lice
  • Moderna verzija Starki sada dolazi s upadljivim debelim potplatom neobičnog dizajna
  • Tenisice vraćaju Y2K atmosferu i postale su među traženijim modelima

Već se neko vrijeme svašta događa po pitanju trendova cipela, ali „chunky“ detalj postao je neizbježan. Nakon „chunky“ tenisica, „chunky“  čizama i „chunky“  mokasinki, sada je došao red na „chunky“  Starke! Obožavatelji mode dugo su bili prilično skeptični jer kod Conversovog modela je u pitanju klasičan oblik koji odiše retro vibracijama i zajamčeno unosi vintage štih u svaki look. No zdepasta varijanta naprosto oduševljava kao modni trend!

converse | Autor: Instagram@renee__zellweger Instagram@renee__zellweger

Model nazvan Run Star Motion osvaja ljubiteljice mode diljem svijeta. Debela platforma umjesto klasičnog gumenog potplata predstavila je Starke u sasvim novoj dimenziji, a dodatan bonus je što ima efekt visoke pete, ali bez neudobnosti štikli. Osim toga, nova verzija Conversica pruža odjevnim kombinacijama futurističku notu i stvara savršen prijelaz između retro nostalgije i tenisica budućnosti.

Copenhagen Studios Možda vas zanima Copenhagen Studios: novi predmet žudnje kada su u pitanju tenisice Rubrika Moda Moda

converse | Autor: Instagram@toppdorina Instagram@toppdorina converse | Autor: Instagram@wunder Instagram@wunder

A kako ih nositi? Baš kao i klasične Starke – uz sve! Najbolje izgledaju uz kontrastne komade kao što su ljetna odijela s prslukom i kratkim hlačicama, a posebno cool djeluju uz lepršave i romantične komade poput ljetnih haljina i suknji. Za pravi Y2K efekt idealna je kombinacija uz cargo hlače i jednostavan crop top.

converse | Autor: Instagram@lexwasu Instagram@lexwasu

converse | Autor: Instagram@kaesimon Instagram@kaesimon

Dodatan šarm Run Star Motion modela je i raznolikost boja i motiva. Cvjetna, šarena i razigrana, kombinacija s tenisicama s uzorkom dobiva puno veću ekstravaganciju za one malo hrabrije koji se obožavaju poigravati s modnim komadima. Cijene ovih tenisica se kreću od 620 do 1.000 kuna, ovisno o modelu i visini, a ne sumnjamo kako ćemo ih idućih sezona gledati u brojnim veselim kombinacijama!

converse | Autor: Instagram@genevievevv Instagram@genevievevv converse | Autor: Instagram@kaesimon Instagram@kaesimon Možda vas zanima Ove legendarne tenisice jednostavno moraš imati u svom ormaru Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@converse_id

Komentari 0