Moda
Kopirajte look stajliš blogerice: Pidžama izvan dnevne sobe Kopirajte look stajliš blogerice: Pidžama izvan dnevne sobe Kopirajte look stajliš blogerice: Pidžama izvan dnevne sobe

Kopirajte look stajliš blogerice: Pidžama izvan dnevne sobe

Na pariškom tjednu mode blogerica Amelie Lloyd vodila se onom "I woke up like this" pa je izašla u savršenom odijelu nalik na pidžamu

Amelie Lloyd ima francuske i britanske korijene, pa ne čudi da ima zaista savršen stil. U ovom izdanju pokazala je kako uspješno kombinirati high street brendove i skuplje dizajnerske komade. Nosi čipkasti topić iz Zare, te odijelo nalik na pidžamu istog brenda. Cijeli je otufit začinila sa Chanelovom mini torbicom, Diorovim naočalama i Minelli cipelama.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Brojni su dizajneri u svojim kolekcijama za proljeće i ljeto inspiraciju potražili u krevetu pa na modne piste poslali manekenke u pidžamama. Pa tako i najelegantniji među dizajnerskim imenima - Calvin Klein, svoju inspiraciju traži u krevetu.

Calvin Klein Collection | Autor: Getty Images Getty Images

Satenske lepršave hlače u paru s cropped topom i predimenzioniranim blejzerom podsjećaju nas na nešto što bi primjerice nosila pjevačica Rihanna, koja je zapravo među prvima i pokleknula pred ovim trendom. A za njom i brojne trendseterice poput Olivije Palermo, Selene Gomez i brojnih modnih blogerica.

Photo: Getty Images

Komentari 0