Moda

Klasični komadi koje je idealno kupiti za Black Friday

Black Friday je savršena prilika za obnavljanje garderobe, a dobrim planiranjem i strateškom kupovinom možete složiti bezvremensku kolekciju kvalitetne odjeće koja će trajati nekoliko sezona. U online modnoj trgovini Answear Black Friday je već počeo. Popusti idu do 70 posto, a prilikom kupnje putem aplikacije možete dobiti i dodatnih 10 posto popusta. 

Kako planirati Black Friday kupovinu 

Black Friday se kod nas udomaćio kao prilika za povoljno obnavljanje garderobe. Kako biste izbjegli kupovanje stvari koje vam se sviđaju, ali vam ne trebaju ili se ne uklapaju u ostatak garderobe, dobro je napraviti inventuru ormara. Prije nego što krenete u kupovinu, napravite popis odjeće i dodataka koje imate, kao i popis onih koje želite kupiti. To je najbolji način da garderobu dopunite onim što nedostaje. 

 | Autor:

Black Friday je idealna prilika za kupnju odjeće visoke kvalitete po odličnim cijenama. Osim toga, snižene cijene olakšavaju i slaganje trendi capsule garderobe, minimalističke kolekcije u kojoj se sve međusobno slaže i iz koje možete kreirati vrlo različite modne kombinacije. Prilikom kupovine važno je pronaći višenamjensku odjeću, kvalitetnih materijala i izrade. 

Savršeno krojeni kaputi 

Neizostavan element svakog ormara je dobar kaput. Pri odabiru onog savršenog, potrebno je obratiti pažnju ne samo na izgled, već i na praktičnost i kvalitetu izrade. Najbolji izbor materijala je definitivno vuna jer vuneni kaputi jako dobro griju u hladnim danima. Dobro je odabrati neki od vječnih modela kaputa i ne robovati trendovima. Primjerice, kaputi ležernog kroja s dvostrukim kopčanjem i niskom linijom ramena uvijek su popularni i odlična su baza kako za elegantne, tako i za ležerne kombinacije. 

 | Autor:

Traperice za svaku prigodu 

Traperice su must have komad u svakom ormaru, ali njihovo kupovanje online može biti izazovno. Bez isprobavanja, teško je pogoditi veličinu ili kroj koji pristaje našoj figuri. Jednostavan trik koji vam može pomoći, je da pregledate svoj ormar i odaberete traperice u kojima se najudobnije osjećate. Tek kada znate koji je model traperica najbolji za vas, krenite u potragu za novim modelom. Udoban i stylish izbor su hlače ravnog kroja s visokim strukom koje odgovaraju većini silueta. Traperice kroja "mom carrot" popularne su već nekoliko godina. Njihov visoki kroj ističe struk, dok ravne, sužene nogavice vizualno stanjuju bedra. 

 | Autor:

Klasični dodaci 

Svaki look treba dobre modne dodatke za finalni styling. Predlažemo one bezvremenskog dizajna koje možete lako prilagoditi elegantnim, ali i svakodnevnim prilikama. Torbe su definitivno broj jedan na našoj listi modnih dodataka koje je mudro potražiti na Black Friday popustima. 

 | Autor:

Jednostavne crne štikle nosive su na mnogo kombinacija, a dobro će doći svakom ženskom ormaru. Izvrstan odabir su i čizme, a mi predlažemo neki od vječnih modela koji ne izlaze iz mode. 

 | Autor:

Topli pleteni puloveri 

Pleteni puloveri apsolutni su vladari jeseni i zime. Vječno moderne pruge, modeli u jarkim bojama, neutralne nijanse koje se uklapaju u svaki look, što god odabrali, nećete pogriješiti. Svakako vam predlažemo da se među Black Friday artiklima koje priželjkujete nađe i klasična crna dolčevita, elegantan komad prikladan za bilo koju prigodu. 

 | Autor:

Photo: Pr

Komentari 0