Moda

Kakva pozerica: Severina kao da je "ispala" iz futurističkog filma

Snježni prekrivač, životopisne boje i zanimljivi modni dodaci stvorili su prizor kakav se rijetko viđa

Modna i glazbena kraljica, Severina ne prestaje oduševljavati svojim sve odvažnijim, ali i šarenijim stajlinzima. Tako je nedavno iskombinirala gotovo cijelu paletu boju i sve očarala spajanjem naizgled nespojivog. 

 

...i da vam osmijeh nikada ne silazi s lica 😃 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)

Ovog puta fokusirala se na samo dvije boje koje dominiraju njenim stajlingom i, pogađate, još jednom svima poslužila kao modna inspiracija. 

 

Jer još trava nije nikla... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)

Dok svi kukaju zbog snijega koji je zabijelio velik dio regije, pjevačica ga je iskoristila kao podlogu za fotografiju kakve se ne bi posramili ni brojni modni fotografi. Poput pravog modela težinu je prebacila na jednu nogu, a jednu ruku naslonila na bok dok je drugom pridržavala torbicu. Treba li vam još nešto za odličan kadar? Ako ste Severina - ne.

Kao prava poznavateljica mode svoju ljubičastu kombinaciju zaokružila je detaljima u sivoj boji i tako pažnju preusmjerila na jednostavnu zimsku kapu i zanimljive najlonke te sandale. No, šećer dolazi na kraju te nas je Sevka zanimljivim naočalama odlučila povesti na put u neko drugo, buduće vrijeme. 

Pravim futurizam na djelu, zar ne?

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0