Moda

Kako nositi proljeće sa stilom? Designs by AQ ima odgovor!

Šarene boje i neodoljivi detalji natjerat će vas da se u sekundi zaljubite ove čarobne modne dodatke

Modni dodaci su detalji koji odjevnu kombinaciju čine posebnom, a nova kolekcija brenda Designs by AQ nosi boje koje imaju misiju obojati ulice.

Glavnu riječ u proljetnoj kampanji imaju šarene boje i (pre)slatki detalji, koji igraju važnu ulogu u svakoj kolekciji do sada. No, prvi put su uz nakit predstavljeni i odjevni komadi. Izrađeni su od laganih proljetnih materijala, a ukrašeni su nezaobilaznim satenskim mašnicama i volanima.

 | Autor: Katja Kliman Katja Kliman

AQ dama ovog proljeća želi biti drugačija od drugih i uživati u svakom koraku. Želi se osjećati ugodno, posebno i slatko, a istodobno ženstveno i neodoljivo. Kao i u prethodnim sezonama, poglede će i u sezoni proljeće/ljeto 2017. plijeniti redizajnirane AQ bow narukvice i Gringo ogrlice na kojima se uz eko kožu, konop, metalne detalje upliću i biseri.

 | Autor: Katja Kliman Katja Kliman

Za ovu AQ priču iza fotoaparata je stala Josipa Uzelac, a ispred njega pozirala je Katja Kliman iz modne agencije Tijara.

 | Autor: Katja Kliman Katja Kliman

Za svjež i nježan make-up pobrinula se Marija Dolečki, a cijelu kampanju savršeno je zaokružila lokacija i prekrasan vrt "A most unusual garden-a".

 | Autor: Katja Kliman Katja Kliman

Posljednjih pet godina Designs by AQ usrećuje dame dizajnom različitih modnih detalja, a brend je u potpunosti ogledalo osobnosti dizajnerice koja u dizajn unosi i vlastite osjećaje. Nekada su oni jednostavni, nekada elegantni, ali uvijek su rađeni s ciljem da istaknu ženu iz mnoštva. 

Photo: Katja Kliman

Komentari 0